10 / 05 / 2024

Pırlanta Feneryolu projesi

Pırlanta Feneryolu projesi

Kadıköy Pırlanta Feneryolu iletişim için 444 7 357 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 122 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Pırlanta Feneryolu'nda 1 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Pırlanta Feneryolu 15 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Bu yıl eylül ayında teslim edilecek olan projede konut fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Uysal ve Kemal Çiğri ortaklığında kuruldu.

Ziraat GYO'nun Pırlanta Sitesi'ndeki 9 dükkanının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, İstanbul Fikirtepe'deki Pırlanta Sitesi'nde yer alan 9 dükkana ilişkin hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

Antalya'da tapusunu verene pırlanta set!

İndirimli ve avantajlı fırsatlar ile altın ve pırlanta almak isteyen Antalyalılar için ’İstanbul Altın ve Pırlanta İndirim Çadırı’ alışveriş festivali başladı. İndirim çadırında, altın ve pırlanta takılar yüzde 50’ye ulaşan rakamlarla ve gayrimenkul ile otomobillerle takas edilebiliyor.

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 2 projesinde Anneler Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye ediliyor. Kampanya projeden konut alan herkes için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'na 3 ayrı tesis geliyor!

“İzmir Çeşme Pırlanta Plajı” için üç ayrı ihaleye çıktı. İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'nın toplam üç noktasında günübirlik tesisler yapılarak,

Bahçelievler Pırlanta Evleri'nde son 10 daire!

İstanbul Bahçelievler'de hayata geçirilen Pırlanta Evleri'nde son 10 daire satılıyor. Projede fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Strada’da 2+1 alana 3 taş pırlanta hediye!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirdiği STRADA projesinden 18 Mart’a kadar 2+1 daire alanlara 3 taş pırlanta hediye

İzmir Tüp Geçit Projesi'ne onay çıkmadı!

Hükümetin, İzmir Tüp Geçit Projesi'ne belediyelerden de onay çıkmadı. Meslek odalarının hazırladığı ve olumsuz görüşlerin yer aldığı raporun ardından; Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Narlıdere belediyeleri de Bakanlığa olumsuz görüş sundu.

Pırlanta Feneryolu projesi Haberi

Pırlanta Feneryolu projesi

Teslimlerin bu yıl Eylül ayında yapılması planlanan Pırlanta Feneryolu'nd 44 adet konut bulunuyor. Projede 3+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.


Kadıköy Pırlanta Feneryolu iletişim için 444 7 357 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Erkan İnşaat imzası taşıyan proje 15 katlı tek bloktan oluşuyor.


Yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik daire bedeli için banka kredisi kullanılabilen Pırlanta Feneryolu Konutları İstanbul Kadıköy - Feneryolu hattında yükseliyor. 


Otopark ve yüzme havuzu gibi sosyal olanaklara sahip Kadıköy Pırlanta Feneryolu'nda alanları 122 metrekare, 133 metrekare ve 210 metrekareden meydana gelen dairelere yer veriliyor. 


Kadıköy Pırlanta Feneryolu iletişim

Telefon: 0216 505 0 434 - 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge...