04 / 05 / 2024

pişmaniye şeklinde stat

pişmaniye şeklinde stat

Kocaeli'de yapımı süren, dış cephesi, kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak 33 bin kişilik stadyumun, şubat ayında açılması bekleniyor.

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Kocaeli Stadyumu tamamlandı!

Pişmaniye şekline tasarlanan Kocaeli Stadyumu tamamlandı. 89 bin metrekare alan üzerine inşa edilen stadyumda 33 bin koltuk bulunuyor...

Kocaeli Pişmaniye Stadı ay sonunda tamamlanacak!

Kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde inşa edilen Kocaeli Pişmaniye Stadı bu ay sonunda tamamen tamamlanacak.

Uşak'a 15 bin kişilik stat yapılacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi kapsamında bir müjde daha verdi. Cahan, "Projemiz dahilinde mevcut stadyumu yıkarak yerine Kalfa Korusu bölgesinde 15 bin kişilik UEFA standartlarında bir stat yapacağız" şeklinde konuştu..

Kocaeli Stadı'nın inşaat çalışmaları ne zaman bitecek?

Kocaeli'nin en sağlam zeminlerinden birine sahip olan pişmaniye simgeli Kocaeli Stadyumu'nun, çevresine dikilecek yaklaşık 2 bin ağaç ile birlikte de 'Yeşil Stadyum' olma özelliği taşıyacak.

Kocaeli Arena'nın kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı

Kocaeli Arena stadının yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli'de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı.

Kocaeli Arena'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı.

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe için pişman değiliz!

Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu Bugüne kadar hak sahiplerine 1 milyon liraya yakın lora ödedik. Yeni çıkan tüketici kanunu da bunu etkiledi. Fikirtepe projesi için de pişman değiliz" dedi.

Pendik Statü Park satılık daire!

Pendik Statü Park satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 218 konutluk Pendik Statü Park Evleri projesinde daireler bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Statü Park Pendik nerede?

Statü Park Pendik nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Fiyatların 196 bin TL'den başladığı Statü Park Pendik projesinde dairelerin alanları 54 metrekare ile 124 metrekare arasında değişiyor.

pişmaniye şeklinde stat Haberi

pişmaniye şeklinde stat

Kocaeli'de yapımı süren, hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapması hedeflenen 33 bin kişilik stadyumun inşaatı yüzde 95 oranında tamamlandı.


Toplam 89 bin metrekare arazi üzerinde yapımı süren stadyum, kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde yapılacak dış cephesiyle ilgi çekiyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stadyum yapım çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.


Dış cephe kaplama, çimlerin serilmesi öncesindeki zemin ve çevre düzenleme çalışmasının başladığını ifade eden Çintimar, "Kısa zaman sonra stadyumumuz açılış seviyesine gelecektir. Şu anda dış cephe kaplama ve içerideki doğal çim zemin çalışmasıdır. Mekanik elektrik ve elektronik aydınlatma işlemleri tamamlandı. 57 loca oluşturuldu. Şu anda kaba inşaatın yüzde 95, ince işlerde de yüzde 80'ler seviyesine ulaşıldı. Stadyum, tahminen şubat sonunda açılışa...