15 / 05 / 2024

Piyale Park Toplantı ve Düğün Salonu açılışı

Piyale Park Toplantı ve Düğün Salonu açılışı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşa’da yeni hizmete açılan 400 kişinin aynı anda yemekli düğün ve toplantı yapabileceği 120 araç kapasiteli otoparkı olan Piyale Park Toplantı ve Düğün Salonu açılışına katıldı.

Topkapı İETT garajı park olacak! 

İBB Meclisi Eylül toplantısında Topkapı'da bulunan İETT garajının imar planıyla ilgili bir değişiklik yaptı. Yaklaşık 50 yıldır İETT garajı olarak arazinin park olmasına karar verildi. 

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

Atatürk Parkı Hendek Belediyesi’ne devredildi!

Hendek Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü toplantısında alınan kararla Atatürk Parkı Hendek Belediyesi’ne devredildi.

İstanbul’a dev şehir parkı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Su Konseyi Toplantısı’nda  İstanbul'a dev şehir parkı yapacaklarını duyurdu. Eroğlu: ''New York'taki Central Park'ın 3 misli büyüklüğünde 'Kanuni Sultan Süleyman Parkı'nı hazırladık" dedi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Ataköy Marina Park Residence 99 projesi 1 Haziran'da satışta!

Ataköy Marina Park Residence 99 projesinin basın toplantısı Ataköy Marina Park Yönetim Ofisi’nde, 1 Haziran 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

Muş Botanik Parkı için arsa tahsis edildi!

2017 yılının 3. Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 55 bin metrekarelik arasının botonik park yapılmak üzere tahsis edildiği konuşuldu.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları TBMM'de!

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. TBMM toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı'na semt lokali inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Gürpınar Atmaca Deresi ıslahı ve yağmur suyu kanalı yapımı sebebiyle 80. Yıl Parkı’nda gerçekleştireceği uygulamaları bölge halkına anlatmak için bir toplantı düzenledi.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Piyale Park Toplantı ve Düğün Salonu açılışı Haberi

Piyale Park Toplantı ve Düğün Salonu açılışı

Kasımpaşa’da yeni hizmete giren Piyale Park Toplantı ve Düğün Salonu açılışında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda böyle bir mekana ihtiyaç vardı. En önemlisi kalabalık yapılan toplantılarda mutlaka otopark sorunu oluyor. O anlamda o eksiklikte burada giderilmiş, Beyoğlu’na hayırlı uğurlu olsun, ” dedi.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşa’da yeni hizmete açılan 400 kişinin aynı anda yemekli düğün ve toplantı yapabileceği 120 araç kapasiteli otoparkı olan Piyale Park Toplantı ve Düğün Salonu açılışına katıldı. Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av. Harun Muş ve Ali Rıza Demircan Hoca’nın da katıldığı açılışta konuşan Başkan Demircan, kalabalık yapılan toplantılarda her zaman otopark sorunun olduğunun altını çizerek, “o eksiklik burada giderilmiş....