29 / 04 / 2024

Piyalepaşa Gayrimenkul emlak sistemi nasıl işliyor

Piyalepaşa Gayrimenkul emlak sistemi nasıl işliyor

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Akyol kuruldu.

Supreme Internatıonal Gayrimenkul Emlak İnşaat Dekorasyon Turizm İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Supreme Internatıonal Gayrimenkul Emlak İnşaat Dekorasyon Turizm İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Jouma Jajoul ve Nedal Amın Y.A. ortaklığında kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tüysüz tarafından açıldı.

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Aihan Gayrimenkul Emlak Genel Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aihan Gayrimenkul Emlak Genel Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A.J. Zainel tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı!

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor!

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa Gayrimenkul emlak sistemi nasıl işliyor Haberi

Piyalepaşa Gayrimenkul emlak sistemi nasıl işliyor


Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi, Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi’nde Piyalepaşa Bulvarı’nın güneyinde kalan Piyalepaşa semtinde Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanlarından Adnan Polat’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. 


Peki Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde nasıl bir yol haritası çizildi? Piyalepaşa projesinin adı ne olacak? Piyalepaşa’da hak sahipleri ve tapusuz gecekondu sahipleri nasıl ev sahibi oluyor? Piyalepaşa sakinleri, kentsel dönüşümle yenilenecek mahallede nerede ev sahibi olacak? Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman lansmana, satışa çıkacak? Yeni Piyalepaşa evleri kaç liradan satılacak? 


Proje için yıkıma başlayan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, proje hakkında her şeyi Emlakkulisi.com’a anlattı…


'Kimseyi mağdur etmeden' dönüşüm!


Kaan Yücel’in açıklamalarına göre Piyalepaşa sakinleri, Adnan Polat’ın özel talimatıyla ‘Kimseyi mağdur etmeden’ kentsel...