06 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul 120 mağaza 

Piyalepaşa İstanbul 120 mağaza 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı!

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faizle!

Toplam 760 daire ve 190 rezidanstan meydana gelen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesiyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olunabiliyor.. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vadeyle!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul’un Alışveriş Sokağı perakende sektörüne tanıtıldı! 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Piyalepaşa İstanbul Evleri 60 ay sıfır faizle!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul Beyoğlu'da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 60 ay sıfır faizle, 120 ay 0,45 faizle ödeme avantajı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu fiyat tablosu!

Aralık 2018 yılında teslim edilmesi hedeflenen Piyalepaşa İstanbul projesinde yüzde 35 peşinattan sonra vade farksız 60 ay, yüzde 0,45 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor..

Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyat listesi 786 bin 900 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları'nda 0,45 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Polat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 2017!

Polat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 786 bin 900 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da 0,45 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul’da 2. Etap satışta!

Piyalepaşa İstanbul’da 2. Etap satışa çıktı. Piyalepaşa İstanbul’da 2. Etap satışına özel olarak hazırlanan kampanyada ister yüzde 35 peşin, 60 ay 0 faiz; ister yüzde 35 peşin 120 ay 0.45 faiz seçeneğiyle ev sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Piyalepaşa İstanbul 120 mağaza  Haberi

Piyalepaşa İstanbul 120 mağaza 

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine, Piyalepaşa İstanbul’un simgesi olan Alışveriş Sokağı’nı tanıttı. Alışveriş Sokağı'nda 550 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğinde ve içerisinde 120’nin üzerinde mağaza yer alacak.

2019 yılı Mart ayında açılması planlanan Piyalepaşa İstanbul, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine yakınlığı sayesinde D-100 Karayolu ve çevreyolu bağlantılarına ulaşım kolaylığı sağlarken, Beyoğlu, Nişantaşı, Kabataş ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine de yine bir kaç dakikalık ulaşım mesafesinde yer alıyor.  

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, aralarında Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu, İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Ayaydın, Adil Işık firmasını temsilen Alican Işık, Sevil Parfümeri’nin kurucusu Yusuf...