04 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul faiz oranı 2020

Piyalepaşa İstanbul faiz oranı 2020

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faizle!

Toplam 760 daire ve 190 rezidanstan meydana gelen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesiyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olunabiliyor.. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vadeyle!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede yaşam Haziran ayında başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul'da 0 faiz fırsatı!

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul projesinde sıfır faizli yılın ilk kampanyası başladı.

Piyalepaşa İstanbul’da 2. Etap satışta!

Piyalepaşa İstanbul’da 2. Etap satışa çıktı. Piyalepaşa İstanbul’da 2. Etap satışına özel olarak hazırlanan kampanyada ister yüzde 35 peşin, 60 ay 0 faiz; ister yüzde 35 peşin 120 ay 0.45 faiz seçeneğiyle ev sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul Konutları ev fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Konutları ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları'nda 24 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul’da 0 faiz ayrıcalığı!

Piyalepaşa İstanbul kampanya kapsamında yatırımcılarına, Aralık ayı boyunca herhangi bir kredi masrafı ödemeden, 60 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olma şansı sunuyor.

Piyalepaşa İstanbul faiz oranı 2020 Haberi

Piyalepaşa İstanbul faiz oranı 2020

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen son iki blok satışa sunuldu. Cadde cepheli son dairelerden konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 0,59 kredi faiz oranı sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 0,59 faiz oranının yanı sıra 120 ay vade seçeneği de sunuluyor.

Toplam 760 adet konut ve 190 adet rezidansın yer aldığı Piyalepaşa İstanbul'da daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Satış sürecinin devam ettiği Piyalepaşa İstanbul'da ye alan konutların alanları 60 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor.

İlk etabı teslim edilen projede yıl sonuna kadar 300 adet daire daha teslim edilecek. Piyalepaşa İstanbul'da metrekare satış fiyatı 13 bin 500 lira rezidansların metrekare satış fiyatı ise 16 bin TL'den...