27 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul ödülleri

Piyalepaşa İstanbul ödülleri

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Piyalepaşa İstanbul, Dünyanın En İyi İç Mimari Tasarımı ödülünü aldı!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin yıldızı oldu.

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Piyalepaşa İstanbul'a Las Vegas’tan İnteraktif Hologram Ödülü verildi!

Sektöründe bir ilke imza atarak tanıtımını interaktif hologram teknolojisi ile yapan Piyalepaşa İstanbul, bu inovatif tanıtımı ile Digital Signage Expo Apex 2016’da ödüle layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak!

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbusar Piyalepaşa İstanbul projesini ve projenin detaylarını anlattı. İşte o yazı...

Piyalepaşa İstanbul projesinde son durum ne?

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul projesinin, konseptiyle İstiklal Caddesi'ne rakip olacağını, projenin inşaatının başladığını ve ruhsatının alındığını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 30 satış hedefleniyor!

Polat Holding'in alt markası Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yıl sonuna kadar yüzde 30 satış hedefleniyor. Piyalepaşa İstanbul'un Türkiye lansmanı gerçekleştirildi.

Piyalepaşa İstanbul'a alışveriş sokağı da yapılacak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilecek Piyalepaşa İstanbul Projesi. Proje 800 milyon dolarlık yatırımla inşa edilecek.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonunda satılması planlanıyor!

Polat Holding tarafından Beyoğlu'nda 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonuna dek satılması planlanıyor. Konutların metrekare satış fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'u satılacak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun yıl sonuna kadar satılması öngörülüyor.

Piyalepaşa İstanbul 800 milyon dolara inşa edilecek!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilecek Piyalepaşa İstanbul Projesi. Projenin 800 milyon dolarlık yatırımla yükseleceği kaydedildi.

Piyalepaşa İstanbul, Highly Commended Award ödülünü aldı!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

HAN Spaces yeni ofisini Piyalepaşa İstanbul'da açtı!

HAN Spaces'in Piyalepaşa İstanbul’daki 2750 metrekare büyüklüğünde ve 5 katlı yeni binası düzenlenen açılış töreniyle açıldı. İşte detaylar...

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017! 

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017 detayları haberimizde bulunuyor. 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor. 

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyisi seçildi!

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. İşte Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi...

Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri başladı!

Polat’ın 60 yıllık tecrübesiyle hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul, kültür ve sanat etkinliklerinin bir yenisine daha imza atarak “Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri”ni düzenliyor.

Piyalepaşa İstanbul ödülleri Haberi

Piyalepaşa İstanbul ödülleri

Piyalepaşa İstanbul, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor. Londra'da düzenlenen European Property Awards 2017-2018'de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul, Geliştirme Kategorisinde "Türkiye’nin En iyi Karma Kullanım" ve "Konut Yüksek Katlı Bina" ödüllerine layık görüldü. Ayrıca International Property Awards’da Avrupa'nın ve dünyanın en iyi karma kullanım projesi olmak için de aday gösterildi.


Törene katılan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel değerlendirmede bulundu. Yücel, "Piyalepaşa İstanbul’un yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bunlar başarımızın göstergesi. Hem İstanbul hem de bölgenin ihtiyaç duyduğu dönüşümü sağlayan projemiz ile kökleri 500 yıl öncesine uzanan Beyoğlu’nun en eski...