02 / 05 / 2024

piyalepaşa istanbul otel

piyalepaşa istanbul otel

Polat Holding markası altında yer alan Piyalepaşa Gayrimenkul, 'Beyoğlu Piyalepaşa' projesinde özel sektörün gerçekleştirdiği en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından birine imza atıyor...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyisi seçildi!

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Piyalepaşa İstanbul Evleri konut fiyatları 2017!

Piyalepaşa İstanbul’da konut fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul’da farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul güncel satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul güncel satış fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul projesi 2018'in sonunda tamamlanacak...

Piyalepaşa İstanbul semt hayatını örnek daireye taşıyor!

“Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından ikinci serisini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

Piyalepaşa İstanbul'dan GYODER kampanyasıyla 15 milyon TL'lik satış!

Beyoğlu Piyalepaşa'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kampanyanın bir haftalık diliminde 15 milyon liralık konut satışı yaptı.

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 24 aya kadar faizsiz taksit imkanı sunuluyor...

piyalepaşa istanbul otel Haberi

piyalepaşa istanbul otel


Polat Holding markası altında yer alan Piyalepaşa Gayrimenkul, 'Beyoğlu Piyalepaşa' projesinde özel sektörün gerçekleştirdiği en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından birine imza atıyor. 


Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, 800 milyon dolar yatıracakları projenin yüzde 55'ini yeni yılda satmayı planladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Piyalepaşa İstanbul bir karma kullanım projesi. Projemizde yer alan bölümlerimizden sadece konut ve rezidansların satışını yapıyoruz. Geriye kalan bölümlerimizle (mağaza, ofis ve otel) ilgili olarak da 2016 yılında çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bu yıl zaten Alışveriş Sokağı'mızda (AVS) yer alacak olan markalarla görüşmelerimize başlamıştık. Bazı markalarla da kiralama sözleşmelerimizi imzaladık. Önümüzdeki yıl, büyük oranda kiralamaları tamamlamış olmayı hedefliyoruz. Aynı şekilde ofis ve otel için de yine görüşmelerimiz devam edecek." Projenin üzerinde inşa edildiği arazinin Polat Holding'in inşaat sektöründe gösterdiği...