29 / 04 / 2024

piyasalar resetlenecek mi

piyasalar resetlenecek mi

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika uyarısı geldi! 1 gram bile altını olanlara bile resetleme şoku!  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi. İşte 1 gram bile altını olanları ilgilendiren o uyarılar...

Merkez Bankası kararını açıkladı, bundan sonra faiz mi, borsa mı daha çok kazandıracak?

Merkez Bankası faiz artırım kararının ardından gözler yerel piyasalara çevrildi. Uzun süredir yükselişin beklendiği piyasalar hareketlendi. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, Borsa Eğitmeni Gani Gülaydın X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda faiz mi, bor

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Küresel piyasalar Avrupa Merkez Bankası'nın kararını bekliyor! Borsa, altın dolar ve endeksler yükselişte mi?

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırmasından sonra sınırlı da olsa pozitif bir seyir kaydederken, bugün dikkatler Avrupa Merkez Bankası'nın para politikası kararlarına odaklandı.

Altın fiyatlarında oynaklık! Piyasalar Jerome Powell'un açıklamasına odaklandı! Altında düşüş devam edecek mi?

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın fiyatlarında oynaklık devam ediyor. Yükseliş trendi kısa süren altın için gözler Jerome Powell'a çevrildi. Peki, altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Doların kaderi o karara bağlı! Geri sayım başladı! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Merkez Bankası faiz kararı piyasalar tarafından heyecanla bekleniyor. Dolar kuru Perşembe günü yapılacak olan Para politikası faiz toplantısını bekliyor. Geri sayım başladı, dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

FED faizleri arttırırsa altın ve dolar düşer mi, yükselir mi?

Piyasaların yakından takip ettiği ABD Merkez Bankası (Fed), yeni faiz kararını haziran ayında açıklandı. Peki, FED faiz arttırdığında altın ve dolar düşer mi? İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Piyasalar yarın açıklanması planlanan ABD enflasyon rakamlarına odaklandı. Kritik veri öncesi bakır fiyatları yükselirken demir cevheri vadeli fiyatları geriledi. Peki bu durum hurda fiyatlarına nasıl yansıdı? Hurda fiyatlarına zam geldi mi?

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Piyasaların gözü  ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? 

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Net rakam geldi! Yastık altında euro saklayanlar hemen baksın!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro kurunun ne kadar olacağını açıkladı. Yastık altında euro olanlar hemen baksın!

Altının ons fiyatı 2 bin doların altında! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altının ons fiyatı 2 bin doların altında işlem görüyor. Piyasalar yakından takip edilmeye devam ediliyor. Peki altın fiyatları yükselecek mi?

piyasalar resetlenecek mi Haberi

piyasalar resetlenecek mi

Para ve altın piyasalarında hareketlilik hız kesmeden sürüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, altın fiyatlarında sert düşüşler yaşanırken döviz kurlarında dolarda yükseliş, Euro ve sterlinde ise hafif dalgalı seyir yaşanıyor. 

Altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yapan Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşün aldatıcı olduğunu kaydederek,  “Piyasalarda resetleme başladı” diyerek uyarılar yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Rusya-Ukrayna savaşının şiddetlenmesi, Amerikan Merkez Bankasının (Fed) şahin tondaki açıklamaları, Uluslararası Para Fonunun (IMF) Fed’e faiz uyarısı, açıklanması beklenen ABD enflasyon rakamları piyasaları da sarstı. Dalgalı seyirlerin sürdüğü piyasalarda geçtiğimiz hafta ani çıkışlar yaşayan altın fiyatlarında, Cuma gününden itibaren sert düşüşlere de başladı. Bir süredir küresel piyasalarda değer kayıpları yaşayan dolar, bu hafta yükselişe geçmişti. Yaptığı açıklamada...