02 / 10 / 2024

piyasalar resetlenecek mi

piyasalar resetlenecek mi

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika uyarısı geldi! 1 gram bile altını olanlara bile resetleme şoku!  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi. İşte 1 gram bile altını olanları ilgilendiren o uyarılar...

FED faizi indirirse dolar ne olur? 7 gün sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi?

ABD Merkez bankası (FED) faiz kararı toplantısı 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yapılacak. Piyasaların gözü Fed'in faiz kararında. Peki FED faizi indirirse dolar ne olur? 7 gün sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi?

'Kocaman bir soru işareti' diyen İslam Memiş'ten düşündüren altın yorumu! 4 ay sonra altın fiyatları düşecek mi?

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, 4 ay sonrasını işaret ederek 'kocaman bir soru işareti' dedi. Altın fiyatları düşecek mi?

Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın

Ajda bilezik son zamanların en gözde yatırım araçları arasında geliyor. Yatırımcılar ise yatırım amaçlı ''Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı?'' sorusunu araştırıyor. İşte Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş en çok kazandıracak altını açıkladı.

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Altında dananın kuyruğu perşembe günü kopacak! 'Altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusuna İslam Memiş'ten net cevap! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın piyasasının perşembeye odaklandığını açıkladı. Perşembe günü altın fiyatları ne olur? Altın yükselecek mi, düşecek mi?

'700 bin liraya ev mi araba mı' diyenlere İslam Memiş'ten en net yanıt geldi!

Son zamanlarda konut ve otomobil yatırımının ne kadar doğru olduğu tartışma konusu olurken yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de '700 bin liraya ev mi araba mı?' sorusuna yanıt verdi. 

Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu? Bakır fiyatları güncel...

Emtia piyasaları uzmanlarına göre bakır fiyatlarında artışların devam etmesi bekleniyor. Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu?

Merkez Bankası kararını açıkladı, bundan sonra faiz mi, borsa mı daha çok kazandıracak?

Merkez Bankası faiz artırım kararının ardından gözler yerel piyasalara çevrildi. Uzun süredir yükselişin beklendiği piyasalar hareketlendi. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, Borsa Eğitmeni Gani Gülaydın X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda faiz mi, bor

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Küresel piyasalar Avrupa Merkez Bankası'nın kararını bekliyor! Borsa, altın dolar ve endeksler yükselişte mi?

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırmasından sonra sınırlı da olsa pozitif bir seyir kaydederken, bugün dikkatler Avrupa Merkez Bankası'nın para politikası kararlarına odaklandı.

Altın fiyatlarında oynaklık! Piyasalar Jerome Powell'un açıklamasına odaklandı! Altında düşüş devam edecek mi?

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın fiyatlarında oynaklık devam ediyor. Yükseliş trendi kısa süren altın için gözler Jerome Powell'a çevrildi. Peki, altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

piyasalar resetlenecek mi Haberi

piyasalar resetlenecek mi

Para ve altın piyasalarında hareketlilik hız kesmeden sürüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, altın fiyatlarında sert düşüşler yaşanırken döviz kurlarında dolarda yükseliş, Euro ve sterlinde ise hafif dalgalı seyir yaşanıyor. 

Altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yapan Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşün aldatıcı olduğunu kaydederek,  “Piyasalarda resetleme başladı” diyerek uyarılar yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Rusya-Ukrayna savaşının şiddetlenmesi, Amerikan Merkez Bankasının (Fed) şahin tondaki açıklamaları, Uluslararası Para Fonunun (IMF) Fed’e faiz uyarısı, açıklanması beklenen ABD enflasyon rakamları piyasaları da sarstı. Dalgalı seyirlerin sürdüğü piyasalarda geçtiğimiz hafta ani çıkışlar yaşayan altın fiyatlarında, Cuma gününden itibaren sert düşüşlere de başladı. Bir süredir küresel piyasalarda değer kayıpları yaşayan dolar, bu hafta yükselişe geçmişti. Yaptığı açıklamada...