29 / 07 / 2024

piyasalarda bu hafta ne olacak

piyasalarda bu hafta ne olacak

Geçtiğimiz hafta ABD'de açıklanan enflasyon rakamları piyasaları etkiledi. Altın, dolar, euro ve bitcoin fiyatlarında değişiklikler olurken bu hafta ise tüm gözler o gelişmeye çevrildi. Bu hafta piyasalarda neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Altın ve dolar fiyatları buz kestirdi! Piyasalarda neler oluyor? Bu hafta hangi yatırım kazandırdı?

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o rakamlar... 

Bu hafta en fazla hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Ramazan Bayramı tatili sonrasında yeni hafta rehavet ile başlarken, piyasalarda bu hafta İran ve İsrail arasındaki çatışmalar ile birlikte Ortadoğu gelişmelerini yakından izlenmiş oldu.

Altın ve dolar biriktirenler dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Piyasalarda sert rüzgarların estiği bu hafta yatırımcılar da hangi yatırım araçlarının kazandırdığı hangi yatırım araçlarının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Bu hafta piyasaları hangi veriler etkileyecek?

Bu hafta dolar, euro, sterlin, borsa ve altındaki hareketler üzerinde belirleyici olarak haftalık takvim belirlendi. ABD, İngiltere, Almanya'dan gelecek veriler küresel piyasalarda etkili olacak. Yurt içinde ise işsizlik, konut ve MB anketi belirleyici olacak.

Euronun gücü bu haftaya yetecek mi? Euro kaç lira oldu? Bu hafta euro ne olur?

Euro kuru yükselmeye devam ediyor. Bugün euro/TL uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Euro hafta sonunun ilk işlem gününe 16,82 liradan başladı. Peki euro geçtiğimiz hafta ne oldu, bu hafta ne olacak? 

Döviz piyasasında neler oldu? Dolar bu hafta ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Gözler döviz piyasasında...

Son zamanlarda milyonlarca kişi dolar kurunu sıkı takip altına aldı. Fed'in 50 baz puanlık faiz kararı ile ilgili gelen haberlerle piyasalarda bir hareketlenme yaşandı. Peki döviz piyasasında bu hafta neler oldu? Dolar bu hafta düşecek mi, yükselecek mi? Gözler döviz piyasasında...

Piyasalarda son durum: Euro/TL bu hafta ne kadar oldu?

Döviz piyasasında bu hafta içi ani iniş ve yükselişler yaşandı. FED'in faiz kararı ve Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatların hız kesmeden devam etmesi döviz piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki euro bu hafta ne oldu? Euro kuru bu hafta kaç lira oldu?

Torba Yasa bu hafta yasalaşacak!

Çok sayıda müjdeyi içeren torba tasarı bu hafta yasalaşacak. Yapı ruhsatı ve yapı kullanma izni bulunmayan yapılara, dönüşüme girme koşuluyla elektrik, su ve gaz bağlanacak.

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor!

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı projede 1.423 adet daire ve 100 adet bağımsız ünite yer alıyor.

Emlak Konut Nevşehir ve Denizli ihaleleri bu hafta yapılacak!

Emlak Konut GYO'nun bu hafta içinde iki ihalesi var. Birinci ihale Nevşehir Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ikinci ihale ise Denizli Merkezefendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi.

Konut kredi faiz oranları bu hafta ikinci kez güncellendi!

Konut kredisinde en düşük faiz oranını veren DD Mortgage faizleri yükseltti. Pazartesi ve Salı güncellemesiyle bu hafta ikinci kez güncellenen oranlarda en düşük faiz 0,96'dan başlıyor.

Mirage Marina Bodrum bu hafta satışta! Metrekaresi 7 bin TL'ye!

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değiştiği Mirage Marina Bodrum projesinde satışlar bu hafta başlayacak. Proje 1 yıl sonra teslim edilecek.

5. Levent Alibeyköy'de satışlar bu hafta başlıyor!

4 bin 188 konuttan meydana gelecek 5. Levent projesinde satışlar bu hafta başlayacak. Alibeyköy'deki Finanskent 2 arazisindeki 5. Levent projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alacak.

piyasalarda bu hafta ne olacak Haberi

piyasalarda bu hafta ne olacak

Uluslararası piyasalarda yaşanan gelişmeler döviz ve emtia fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Geçen hafta açıklanan ABD enflasyon rakamları piyasaların yönünü değiştirirken bu hafta da uluslararası piyasaların nabzını yükselten gelişme yaşanacak. 

Peki bu hafta piyasalarda neler olacak? Dolar, altın, euro, bitcoin ve petrol ne olacak? İşte bu hafta uluslararası piyasalarda bu gelişmeler takip edilecek...

Başta ABD olmak üzere yüksek enflasyon verileri fiyatlamalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), mayıs ayında aylık yüzde 1 artarken, yıllık yüzde 8,6 ile Aralık 1981'den bu yana kaydedilen en yüksek artış oldu. Fed'in agresif şahin politikalarına tahmine edilenden daha uzun süre devam edebileceği endişesi ile piyasakalarda risk iştahını düşürdü.

ABD'nin 2 yıllık tahvil faizi yüzde 3,20 ile 2007 yılından bu güne kadar en yüksek seviyesine çıkarken, 3,...