11 / 05 / 2024

Pk: 34513

Pk: 34513

Satış sürecinin devam ettiği İnanlar İnşaat Terrace Mix iletişim bilgisine göre proje Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/Esenyurt - İstanbul adresinde yer alıyor...

Prof. Dr. Naci Görür, Tokat depreminden sonra açıklama yaptı! Artık harekete geçilmesi lazım...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Tokat'taki depreminden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şunları söyledi; "Şu anda televizyonlarda yaşanan sahneleri çok iyi biliyorsunuz değil mi? Tıpkı komedi gibi" diyerek artık harekete geçilmesi gerektiğini açıkladı.

Dünyaca ünlü banka dolarda hem tarih hem de fiyat verdi! Az önce kıpkırmızı kodlu uyarı yapıldı!

Dikkat çeken bir dolar tahmini yapıldı!.. Ünlü bir banka, doların 1 doların 30 TL olacağı bir tarihi işaret etti... Hemen şimdi bakmayan, bin pişman! İşte ayrıntılar...

İşte güçlü donanımıyla fiyat performans canavarı ZTE V70 fiyatı ve özellikleri

ZTE firması V70’İ tıpkı ağabeyi V70 Pro'da olduğu gibi sessiz sedasız bir ilan ile  tanıttı. Gelin telefona beraberce daha yakından bakalım.

Ünlü ekonomist korkutan uyarıyı yaptı! 'Herkes hazırlıklı olsun'

Ekonomist Remzi Özdemir, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı'nı Recep Tayyip Erdoğan'ın elde etmesiyle piyasaların nasıl şekilleneceğini anlattı. "AK Parti'nin ekonomi yönetimi için başvurduğu isim çabasına da tıpkı bekar öğrencilerin seçimine benzetiyorum" diyen Özdemir, doların geleceği oranı açıkladı.

Bağ-Kurlulara müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur prim eşitleme bekleyen yaklaşık 1 milyon yurttaş için Cumhurbaşkanı Erdoğan, tıpkı SGK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emekli olmaya hak kazandıklarını paylaştı. Emeklilik süresini 1800 gün yani beş sene geri çekecek düzenlemenin kısa bir süre içinde uygulanmaya başlaması beklen

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında yeni gelişme! Bakan Bilgin tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur’lu yurttaşların 9 bin gün prim şartı sorununa yeni düzenleme geliyor. Tıpkı SSK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emeklilik hayali kuran 4A’lı vatandaşlar erken emekliliğin yanında ayrıca, maaşlarda da yüzde 20 oranında artış imkanı elde edecek.

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

49 metrekare çelik evlerin fiyatı ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Çelik evler, tıpkı prefabrik evler gibi merakla araştırılmaktadır. Bilhassa fiyatları merak edilmektedir. İşte çelik evlere dair araştırılan detaylar!

150 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evlerin fiyatları tıpkı diğer betonarme yapıların metrekaresine bağlı olarak değişmektedir. İşte en çok araştırılan çelik ev metrekareleri ve onların fiyat aralıkları!

Kiralar çıldırdı! Son bir yılda kiralar yüzde 209, iki yılda ise yüzde 425 arttı! Kiralara acilen yasal düzenleme şart!

Kiralar son iki yıldır çıldırmış durumda. Son 2 yılda kiralardaki artış oranı yüzde 425’leri geçerken, aynı oranda geliri artmayan kiracılar ise geçim sıkıntısı çekiyor. Uzmanlar ise tıpkı yurt dışında olduğu gibi kira artış oranlarına yasal bir düzenleme getirilmesini öneriyor.

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev yapımı kaç gün sürer?

Çelikler evler tıpkı konteyner ve prefabrik evler gibi gündemde yer alan konulardan biridir. Çelik ev almayı düşünen kişilerin kafasında pek çok konu vardır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

Prefabrik ev sağlığa zararlı mı? Prefabrik ev rüzgarda uçar mı?

Prefabrik evlerin özellikleri tıpkı çelik evler ve konteyner evlerin özellikleri kadar merak edilip araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair sıkça sorulan sorular!

İş yerleri depreme ne kadar hazır? İşte madde madde alınması gereken tedbirler

Kahramanmaraş merkezli depremler iş yerlerinin de tıpkı yerleşim binaları gibi depreme hazır olmadığını ortaya koydu. Peki iş yerlerinde depreme karşı hangi önlemler alınmalı? İşte uzmanından cevaplar.

Pk: 34513 Haberi

Pk: 34513


İnanlar İnşaat'ın çalışması ile hayata geçirilen ve daire satışlarının sürdüğü Terrace Mix projesi 945 adet konut ve konutların yanı sıra 27 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerinin buluduğu İnanlar İnşaat Terrace Mix iletişim bilgilerinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 





İnanlar İnşaat Terrace Mix iletişim bilgilerinden önce...