16 / 06 / 2024

plaj sezonu

plaj sezonu

İstanbul’un denize olan hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan plajlar, bu sezonda da 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında tüm İstanbul halkına plaj hizmeti verdi...

Yalıkavak La Plaj kapatıldı mı?

Hadise'nin ablasının yaz sezonu başında açılışını yaptığı La Plaj önceki gün mühürlendi. Sabah erken saatlerde plaja gelen Yalıkavak Belediyesi Zabıta ekipleri mekan kapısına mühür vurarak bir günlüğüne kapattı.

Kurşunlu'da kadınlar plajı çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu’da yaptırılan Kadınlar Plajı’nda çalışmalar hızla sürürken, plajın bayramdan sonra kullanılabilir hale gelmesi amaçlanıyor.

Karasu Plaj Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Plaj Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak yolu Karasuluların hizmetine sunacağız” dedi.

Bursa Gemlik'e kadınlar plajı yapılacak!

Antalya'da açılan Kadınlar Plajı'nın ardından bir kadınlar plajı da Bursa'da açılıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ‘Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak

Mavi bayraklı plaj sayısı 10 yılda 436'ya ulaştı!

Türkiye'de, suyunun temizliği ve çevre yönetimi açısından nitelikli plajlara verilen "mavi bayrak"a sahip plaj sayısı, son 10 yılda 2,5 kat artarak 436'ya ulaştı.

Antalya İnceboğaz Plajı mesire alanı oluyor!

ANTALYA’nın Kaş Belediyesi, ilçenin en iyi plajları listesinde yer alan İnceboğaz Plajı’nı piknik ve mesire yeri olarak yeniden düzenleyecek. Plajda kır gazinosu, soyunma kabinleri ve büfeden oluşan 40 metrekarelik kapalı alan oluşturulacak.

Antalya İnceboğaz Plajı mesire alanı olacak!

Antalya’nın Kaş Belediyesi, ilçenin en iyi plajları listesinde yer alan İnceboğaz Plajı’nı piknik ve mesire yeri olarak yeniden düzenleyecek. Plajda kır gazinosu, soyunma kabinleri ve büfeden oluşan 40 metrekarelik kapalı alan oluşturulacak.

Alanya'daki Kleopatra Plajı kurtçuk kaynıyor!

Alanya'daki dünyaca ünlü mavi bayraklı Kleopatra Plajı’nda denize foseptik suyunun karışması nedeniyle oluşan kirliliğe, bölge sakinleri tepki gösterdi. Vatandaşlar sudaki kurtçukları göstererek sahili terk etti.

Kandıra'da kadınlar plajı kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmı ile SGK tesisleri kadınların kullanımına ayrıldığını açıkladı.

Kandıra ve Darıca'ya kadınlar plajı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmının kadınlar plajı olarak hazırlandığı, SGK tesislerinin ise kadınların hizmetine açılacağının müjdesini verdi.

Kaş Kaputaş Plajı'nda girişler ücretli mi olacak?

Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’nın işletmesini alan Kaş Belediyesi, iş makinesiyle çalışma yaptı. Plajın üst kısmına tuvalet, büfe, soyunma kabini ve jeneratör konuldu.

Antalya Kaputaş Plajı'nı belediye işletecek!

Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nın işletmeciliğini belediye üstlenecek. Kaputaş Plajı'nın işletmesini alan Kaş Belediyesi, iş makinesiyle çalışma yaptı.

Antalya Sarısu'daki Kadınlar Plajı 14 Haziran'da açılacak!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu'daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran'da 'Yaza Merhaba' partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

plaj sezonu Haberi

plaj sezonu


Günde 30.000 kişiye plaj hizmeti…


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nün plaj hizmeti verdiği 5 ayrı noktada, her hafta deniz suyu temizlik oranı ölçümleri analiz edildi, gerekli ilaçlamalar yapıldı ve halkın gönül rahatlığıyla denize girebilmesi sağlandı.


Plajlarda halkın deniz mevsimi boyunca güvenle denize girebilmesi için güvenlik ve cankurtaran personeliyle gerekli tedbirler alındı. Plajlarda hijyen ve sağlık açısından gün boyunca görevli personel ekibi tarafından temizlik yapıldı.


Bu yıl Avrupa Yakasında Menekşe ve Güneş Plajları'nda, Anadolu Yakası'nda ise Caddebostan-1, Caddebostan-2 ve Caddebostan-3 Plajları'nda günlük ortalama 30.000 kişi...