05 / 05 / 2024

Plan İşlem Numarası uygulaması

Plan İşlem Numarası uygulaması

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Bekir Tüzel, Plan İşlem Numarası (PİN) uygulamasıyla şehirlerin daha planlı, programlı yapılandırılmasının ve gelişmesinin sağlanacağını söyledi.

Yükseliyor... Bir köşede eurosu olanlar sadece sizi ilgilendiriyor! Gümbür gümbür geliyor! Planınızı yapın

Euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Euro yükselirken yatırımcılar euro kurunu yakından takip ediyor. Euro gümbür gümbür geliyor. Bir köşede eurosu olanlar sadece sizi ilgilendiriyor planınızı yapın! Son dakika euro/TL kuru.

Hükümetin dolarla ilgili sır planı ortaya çıktı! Yükselecek diye bekleyenlere kötü haber mi?

Dolar kuru yeni haftanın ilk gününde, yüzde 1'e yakın artış yaşadı. Dolar, serbest piyasada 16,57 lira civarında, euro ise yüzde 1,1 yükselişle 17,78 liradan işlem gördü. Hükümetin dolar konusundaki beklentisi ve planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Tuzla Cami Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Cami Mahallesi, 4875 ve 4858 parseller ile bir kısım terkinli alana ilişkin NİP-34367896 plan işlem numaralı 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve UİP-34024906 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı ve İçmeler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı ve İçmeler Mahallesi 1/5000 ve UİP-34790197 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı.

Sarıyer Kilyos 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Kumköy (Kilyos) Mahallesi 1 pafta 309 nolu parsele ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği” ve UİP:41013 plan işlem nolu 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Alsancak Stadı yeni imar planı kabul edildi!

Alsancak Stadı'nın yeniden yapımı için Konak Belediyesinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisi, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu doğrultusunda işlem yapılmak üzere kabul edildi.

Kağıthane DKY On telefon numarası!

Kağıthane DKY On telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Fiyatları ve ödeme planı henüz netlik kazanmayan proje DKY İnşaat imzası ile yükselecek.

Larus Loft Göktürk ödeme planı!

Larus Loft Göktürk ödeme planı için detaylı bilgiyi satış ofisinden öğrenebilirsiniz. Larus Loft Göktürk satış ofisi telefon numarası 444 16 60 olarak belirlendi.

Çeşme Merkez imar planı değişikliği askıda!

İzmir Çeşme İlçesi, Merkez Kentsel Sit Etkileme Geçiş ve Kale Koruma Alanı NİP-3699 plan işlem nolu Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı 21 Ağustos'ta askıdan inecek...

Menemen Gazi Mustafa Kemal Mahallesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menemen İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Tarım Alanı olarak belirlenmesine ilişkin İÇDP-5169,5 plan işlem nolu 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Şehirler, Plan İşlem Numarası uygulamasıyla düzenlenecek!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Bekir Tüzel, Plan İşlem Numarası (PİN) uygulamasıyla şehirlerin daha planlı, programlı yapılandırılmasının ve gelişmesinin sağlanacağını söyledi.

Referans Güneşli telefon numarası!

Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunulan Referans Güneşli telefon numarası 444 5 111 olarak belirlendi. Proje 161 tane daire ve 32 tane mağazadan meydana geliyor.

Riva Hills telefon numarası!

Riva Hills telefon numarası haberimizde yer alıyor. 85 tane villadan meydana gelen projede kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor ve faizsiz ödeme yapılabiliyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Plan İşlem Numarası uygulaması Haberi

Plan İşlem Numarası uygulaması

Bekir Tüzel, yaptığı açıklamada, geçen yıl Haziran ayında başlattıkları PİN uygulamasına ülke genelindeki belediyelerin tamamının katılımını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaların başarılı şekilde devam ettiğini belirtti. 


PİN'in, idareler tarafından yapılan, yaptırılan ve onaylanan mekansal planların Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca incelenmesi ve arşivlenmesi amacıyla her tür ve ölçekteki mekansal planlar ile bu planlara ilişkin ilave ve değişikliklere yönelik verilen numara olduğunu ifade eden Tüzel, bu uygulamanın Türkiye için önem taşıdığını vurguladı. Tüzel, şehirlerin nasıl büyüdüğü ya da geliştiğinin planlarla belirlendiğine işaret ederek, "Genel Müdürlüğümüzce yürütülen PİN uygulamasını çok önemsiyoruz. Çalışmalar kapsamında hazırlanan yönetmelikle belediye meclislerine, planları onaylamadan önce PİN almaları mecburiyeti getirdik" dedi. Mevcut onaylanan planları kayıt altına alma işleminin devam ettiğini anlatan Tüzel, şunları söyledi: "Bu verileri elektronik ortama taşımak için...