29 / 04 / 2024

Planet Constructions İnşaat adres

Planet Constructions İnşaat adres

Planet Constructions İnşaat Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Taş tarafından kuruldu.

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kurt tarafından kuruldu.

Globecore Constructions İnşaat Malzemeleri Demir Ürünleri Endüstriyel Ekipm.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Globecore Constructions İnşaat Malzemeleri Demir Ürünleri Endüstriyel Ekipm.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anvar Aslanov tarafından kuruldu.

Planet Constructions İnşaat Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Planet Constructions İnşaat Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Taş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Şenkaya İnşaat Park Planet fiyat!

4 blokta 240 konuttan meydana gelen Şenkaya İnşaat Park Planet fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor.

Planet Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Planet Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Kartal 'da, Eyüp Tuğtağ Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy vaziyet planı!

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy vaziyet planı haberimizde yer alıyor. Projedeki 1 oda 1 salon bahçe katı dairelerin fiyatları 230 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor.

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy satılık!

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Blue Planet projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı yer alıyor.

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyat listesi!

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyat listesi! 203 bin 950 liradan başlıyor. 254 konuttan meydana gelen Kurtköy Blue Planet projesinde banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor...

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim?

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde 254 adet daire yer alıyor...

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyatları!

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Blue Planet Kurtköy projesinde ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanıyla konut sahibi olunabiliyor

Blue Planet Kurtköy! Şenkaya İnşaat'ın yeni projesi!

Şenkaya İnşaat'ın yeni projesi Blue Planet Kurtköy'de yaklaşık 400 adet konut inşa edilecek. Blue Planet Kurtköy projesinde dairelerin inşaat başladıktan 18 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Planet Constructions İnşaat adres Haberi

Planet Constructions İnşaat adres

Planet Constructions İnşaat Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Taş tarafından kuruldu.


Planet Constructions İnşaat Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

İNŞAAT: İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...