02 / 05 / 2024

Planks

Planks

Planks serisi sayesinde iç mekanlarda parke görünümlü zeminler yaratmak mümkün olacak...

Interface yeni koleksiyonunu satışa sundu!

Dünyada karo halının yaratıcısı ve pazar lideri Interface, dünyanın dört bir tarafındaki tekstil unsurlarından ilham alan yeni Skinny Planks koleksiyonu World Woven™’nı satışa sundu.

Interface Planks karo halılarını piyasaya tanıttı!

Planks serisi sayesinde iç mekanlarda parke görünümlü zeminler yaratmak mümkün olacak...

İnterface, Planks adında yeni bir seriyi piyasaya çıkardı!

Dünyada karo halının mucidi ve pazar lideri Interface, Planks adında yeni bir seriyi piyasaya çıkardı. Planks serisi sayesinde iç mekanlarda parke görünümlü zeminler yaratmak mümkün olacak...

Planks Haberi

Planks

Karo halı tasarımı ve imalatı konusunda dünya çapında lider olan Interface, modüler döşeme buluşlarından bir yenisini daha piyasaya tanıttı: Planks. Planks serisi ile karo halıyı parke gibi döşeyebilmek artık mümkün olacak.  Kare şeklinde olan geleneksel karo halıların geliştirilmesiyle ortaya çıkan bu yeni seri, tasarımcılara daha fazla esneklik olanağı sağlarken sıfır çevresel atık ile doğaya katkılarını da sürdürüyor. 


Dar, dikdörtgen şekillere sahip karolar olan Planks, özgün haliyle kullanılabileceği gibi, Interface’in en popüler ürünü olan kare şeklindeki karo halılarla da kullanılabiliyor. Ayrıca Planks serisi balıksırtı, parke, taş örgü ve tuğla gibi geniş bir yelpazeye yayılan, farklı ve yaratıcı döşeme yöntemleri ile uygulanabiliyor. Formatların, dokuların, renklerin ve desenlerin oluşturduğu kombinasyonlar sayesinde yeni uygulamaların potansiyel seçenekleri de sınırsız.


Urban Retreat 501, Planks serisinde hayata geçirilecek...