14 / 05 / 2024

Plast Eurasia fuar

Plast Eurasia fuar

Plastik üretim kapasitesi ile Avrupa ikincisi olan Türk plastik sektörünün ev sahipliği ile; Avrupa, Ortadoğu ve Asya’nın en büyük plastik fuarı, İstanbul’da 23. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor...

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

Altın Emlak, Antalya Franchise Eurasia'da!

Türkiye’nin en güçlü emlak zinciri Altın Emlak Antalya Bayilik Fuarı Franchise Expo Eurasia’da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve 30 bine yakın ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dünyanın 3. büyük demiryolu fuarı Eurasia Rail 5-7 Mart'ta!

İstanbul Fuar Merkezi’nde 05-07 Mart tarihleri arasında, Türkel Fuarcılık tarafından eş zamanlı konferans ve seminerle organize edilecek olan Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı düzenleniyor..

SAMPAŞ, CeBIT Bilişim Eurasia 2014'te Akıllı Kent çözümlerini anlatacak!

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak olan SAMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ve şirket yetkilileri, 11 Eylül Perşembe günü 11 no’lu salonda olacak...

SAMPAŞ , CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarına katılıyor!

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma olarak, SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerlebuluşturacaktır.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarım ziyaretçilerle buluşturacak. SAMFAŞ, 11 14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda akıllı kentler ziyaretçilere sunulacak!

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. SAMPAŞ, 11-14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı 11 Eylül'de başlayacak!

Sampaş, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. Sampaş, 11 -14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı!

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı ve imalat sektörü liderlerini aynı çatı altında buluşturdu. Açılış konuşmasını Global Fairs Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz yaptı.

Plast Eurasia fuar Haberi

Plast Eurasia fuar

Katılımcı firma ve ziyaretçi sayısını her geçen yıl biraz daha artıran; Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve TÜYAP işbirliği ile düzenlenen Plast Eurasia İstanbul Fuarı, 05 Aralık-08 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak…


Tarih: 05 Aralık 2013, Perşembe


Saat:   11:30


Yer:    TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi,...