23 / 07 / 2024

Plastik kauçuk sektörü

Plastik kauçuk sektörü

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kimya Alt Komitesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren “Plastik, Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi”nin üçüncü toplantısı 05 Aralık 2013 Perşembe akşamı İstanbul’da gerçekleştirildi...

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yeri!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Funsef Design - Tech kurucuları Şule Erkınay ve Muhammed Fatih Erkınay ile sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yerini masaya yatırdı.

Konut sektöründe arz fazlalığı fiyatları nasıl etkiliyor?

Konut sektörüne yönelik değerlendirme yapan Ekonomist Selçuk Geçer, konut sektöründe arz fazlalığına rağmen fiyatların arttığını dile getirdi.

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

İnşaat sektöründe yapay zeka kullanımı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Botmore Technology kurucusu Aydın Özçekiç ile inşaat sektöründe yapay zekânın nasıl kullanıldığını masaya yatırdı...

İnşaat sektörünün canlanması için strateji belgesi hazırlanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Edirne’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenledi. THBB Kalite Güvence Sistemi (KGS) İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, inşaat sektörünün 2019’a iyi başlamadığını ifade etti.

Selçuk Semizoğlu: İnşaat sektörü tatil yapacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı toplantısında konuşan ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, “İnşaat sektörü diye bir şey kalmadı. Kalmadı demeyelim de öyle bir pasta yok diyelim.Önümüze bakacağız'' diye konuştu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Faysa Plastik'ten inşaat sektörüne farklı üretim!

Faysa Plastik, inşaat sektörün temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni isteklere uygun üretim yapıyor. Yeni ürün tasarımlarının devam ettiğini söyleyen Bilen, müşteri ihtiyaçları ile hareket ettiklerini belirtti.

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sırma Sokak'ta kuruldu.

İnşaat sektöründeki borç son 2 buçuk yılda 2 kart arttı!

Ekonomideki yavaşlama inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na göre inşaat sektöründeki borçluluk son 2,5 yılda iki kat arttı.

Plastik kauçuk sektörü Haberi

Plastik kauçuk sektörü


T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kimya Alt Komitesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren “Plastik, Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi”nin üçüncü toplantısı 05 Aralık 2013 Perşembe akşamı İstanbul’da gerçekleştirildi.



PAGEV önderliğinde, Kauçuk Derneği ve Kompozit Sanayicileri Derneği’nin işbirliği ile kurulan komitenin üçüncü toplantısı; T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, PAGEV Başkanı Mehmet Uysal, Kauçuk Derneği Başkanı Nurhan Kaya ve Kompozit Sanayicileri Derneği Başkanı İsmail Hakkı Hacıalioğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı.



Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu konuşmasında, Kasım ayında yapılan 3. Sanayi Şurası ile ilgili bilgiler verdi. 18 yıl aradan sonra söz konusu şuranın yapılmasının önemine dikkat çeken Emiroğlu, artık şuraların beş yılda bir düzenleneceği ve sanayi ile ilgili tüm sorunların bu şuralarda ele alınacağını özellikle vurguladı....