27 / 04 / 2024

platform merter avm

platform merter avm

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Platform Merter satış fiyatları!

Platform Merter projesinde daireler 799 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Platform Merter satış fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Platform Merter Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Platform Merter projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Real Merter'de 0 peşinatlı kampanya!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 dairenin de yer aldığı Real Merter'de peşinatsız ödemeler yapılıyor..

Toptan Tekstil AVM'de benzersiz bir yatırım fırsatı!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün..

Real Merter'de 5 yıl yüzde 0,42 faizle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 5 yıl 0,42 faiz oranı uygulanıyor..

Real Merter'de 10 yıl 0,70 vadeyle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 10 yıl 0,70 vade fırsatı sunuluyor..

Real Merter 2017'de teslim!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de 0.70’den başlayan kredi faiz oranları!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün.

Real Merter'de zam yok, faiz indirimi ve kampanya var!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor.

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Marmara Forum AVM'de 10 marka mağazalarını kapattı!

Perakende sektöründe faaliyet gösteren 10 marka, İstanbul Merter'de faaliyet gösteren Marmara Forum AVM'den çıktı.

platform merter avm Haberi

platform merter avm

Ekonomist Dergisi’nden Levent Gökmen Demirciler’in haberine göre, Lojistik sektöründeki büyüme antrepo yatırımlarının da artmasına neden oluyor. Bu alandaki talebi gören yatırımcılar da antrepo yatırımlarına hız vermiş durumda. Bu şirketlerden biri olan Doğa Şehircilik, Gebze Çayırova'daki eski granit fabrikasının yerinde 160 bin metrekarelik bir antrepo yatırımına soyundu.

Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi ilyas Ayvacı, lojistik merkezi haline gelen bölgedeki fabrika arsalarında Ekol Lojistik ile 10+10 yıllık bir anlaşma yaparak Türkiye'nin en büyük antrepolarından birini inşa ettiklerini söylüyor. 70 milyon dolarlık bir yatırımla hayat bulacak olan ve 247 kapısı bulunan antrepoyu son teknoloji ürünleriyle donattıklarını belirten Ayvacı, antrepoyu Ekol Lojistik'e ocak ayı sonunda teslim edeceklerini vurguluyor.

BİR ANTREPO DAHA YAPACAK ÜÇ SEKTÖRDE FAALİYETİ VAR


Çayırova'daki antrepo binasının yanında 36 dönümlük bir arsaları daha...