27 / 04 / 2024

Platform Merter kiralık

Platform Merter kiralık

Platform Merter projesinde daireler 799 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Platform Merter satış fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Osmanbey'de her iki binadan biri kiralık!

Osmanbey'de kiralık ilanların sayısı gün geçtikçe arttı. Tekstil sektörünün kalbinin attığı semtte esnaf dükkan kapatıyor. Üreticilerin bir çoğu yeni adreslerini Merter olarak belirledi.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Platform Merter hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Platform Merter bayramda kaça kadar açık? Merter Platform bayramda kaçta açılacak?

Platform Merter AVM bayramda açık mı?

Platform Merter AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,Platform Merter AVM bayramda açık mı? Platform Merter AVM bayramda kaça kadar açık? Platform Merter AVM bayramda kaçta açılacak?

Kilis'te kiralık ev bulunmuyor!

Kilis'te, 100 bine yakın Suriyelinin ikamet etmesi nedeniyle vatandaşlar kiralık ev bulmakta sıkıntısı çekiliyor. Kilisliler, konut sıkıntısının bir an önce çözülmesi gerektiğini, TOKİ'nin dar gelirliler için ev yapmasını istediklerini ifade etti.

Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar!

MVK Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar yeni işletmecilerini bekliyor. Work Square projesi İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor...

Merve Boluğur Maslak Mashattan'dan kiralık daire bakıyor!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, ailesiyle birlikte yaşadığı Akaretler'deki evinden taşınmaya karar verdi. Geçtiğimiz günlerde Maslak'taki Mashattan'dan kiralık bir daire bakan Merve Boluğur, karar vermeye çalışıyor.

Eskişehir'de kiralık konut ilanları 1 yılda yüzde 260 arttı!

Öğrenci kenti olarak bilinen Eskişehir'de kiralık konut ilanlarındaki artış epey çarpıcı. Derlenen verilere göre, ilde 2013 yılında verilen kiralık konut ilanı sayısı 2012'ye göre yüzde 260 daha fazla.

Öğrenciler Eskişehir'de kiralık konut ilanlarını patlattı!

Hurriyetemlak.com' dan alınan verilere göre, Öğrenciler Eskişehir'de kiralık konut ilanlarını patlattı. Öğrenci kenti Eskişehir'de kiralık konut ilanlarının 1 yıldaki artışı yüzde 260' a ulaştı.

Günlük kiralık evlere Akıllı Kilit Sistemi nasıl uygulanır?

Günlük kiralık evlerde Akıllı Kilit Sistemi nedir? Günlük kiralık evler için Akıllı Kilit Sistemi nasıl çalışır? Akıllı Kilit Sistemi günlük kiralık evlerde nasıl kullanılır? Günlük kiralık evlere Akıllı Kilit Sistemi nasıl uygulanır? İşte cevaplar...

Günlük kiralık evler Akıllı Kilit Sistemi ile kayıt altına alınacak!

Yasal bir düzenlemesi olmamasına karşın hızla büyüyen ‘günlük ev kiralama’ için çözüm bulundu. İstanbul’da 100 dairede uygulanan Akıllı Kilit Sistemi ile günlük kiralık daireler vergi ve güvenlik açısından kayıt altına alınacak...

Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi'inde metrekaresi 22 dolara kiralık ofis!

Akdağlar İnşaat tarafından Beyoğlu’nda yatay olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi, doğaya saygılı duruşu ile fark yaratıyor. Projede metrekaresi 22 dolara kiralık ofisler bulunuyor...

Platform Merter kiralık Haberi

Platform Merter kiralık

Platform Merter projesi  İstanbul Avrupa Yakası Güngören ilçesine bağlı Merter'de konumlanıyor. Proje toplam 213 adet suit, 81 adet rezidans ve 34 adet teras evden oluşuyor. 


Platform Merter satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Satış süreci devam eden projede daire dipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı.


Platform Merter evleri sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, alışveriş birimleri, akıllı ev sistemi, cafe, spa, Türk hamamı, restoran, spor kompleksi, sauna, otopark, güvenlik, fitness center ve toplantı odaları bulunuyor.


Platform Merter projesinde 2+1'ler 146 metrekare, 3+1'ler 210 metrekare olarak dizayn edildi. 1+1 dairelerin alanları ise 102 ile 113 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Eroğlu Platform Merter satış fiyatları!


1+1 konutların 799 bin TL ile 875 bin TL,

2+1 konutların 904 bin TL ile 996 bin...