29 / 04 / 2024

platform merter ödeme

platform merter ödeme

Platform Merter ödeme planı kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Platform Merter ödeme planı! 120 ay 0,64 faiz oranı!

Banka kredisine uygun olan Platform Merter Ödeme Planı 'na göre 60 aya 0,39 faiz oranı ile, 120 aya ise 0,64 faiz oranı ile vade yapılıyor...

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı devam ediyor..

Real Merter peşinatsız ödeme avantajı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter peşinatsız ödeme avantajı devam ediyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor..

Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi bünyesinde barındıran Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlayacak..

Real Merter güncel daire fiyatları!

Real Merter güncel daire fiyatları 430 bin TL'den başlayarak değişiyor. Real Merter Evleri'nde ay sonuna kadar 0,70 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Nef Novu Merter ödeme bilgisi!

Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi İstanbul Merter'de yer alıyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi bu yıl Eylül ayında hizmete açılacak...

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Real Merter Güngören'de sıfır faiz sıfır peşinat!

Real Merter Evleri projesinde sıfır faiz ve sıfır peşinat ödeme kampanyası başladı. Real Merter projesinde teslimler Ocak 2017'de yapılıyor...

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Güngören Real Merter Evleri ödeme koşulları!

Güngören Real Merter Evleri ödeme koşulları dahilinde 1 yıla kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Real Merter Evleri projesinde 248 daire, 157 dükkan bulunuyor...

platform merter ödeme Haberi

platform merter ödeme

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Platform Merter projesi, Avrupa Yakası'nda Merter'de yükseliyor. Platform Merter ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor.


35 bin metrekare arsa alanı kapsamında hayata geçirilen Eroğlu Platform Merter projesi kapsamında konutlar 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salon penthousa kadar farklılık gösteriyor. 




142 bin 300 metrekare inşaat alanından oluşan Platform Merter Evleri'nde 27 bin metrekarelik kiralanabilir alan bulunuyor. 111 daire ve 33 teraslı konuttan oluşan projede sosyal alanlar da yer alıyor. 


Platform Merter fiyat listesi!

Platform Merter satılık konut fiyatları kapsamında satış ofislerinden karşılıklı görüşmelerle belirleniyor.