08 / 05 / 2024

platin ons fiyatı

platin ons fiyatı

Altının ons fiyatı bugün dip seviyelere geriledi. Dolar fiyatı ise yükselmeye devam ediyor. Altın ve dolar piyasasını yakından takip eden yatırımcılar platin fiyatlarını da araştırıyor.

Altının ons fiyatı yeni tarihi zirvesini yakaladı! Altın ABD verisiyle rekor kırdı...

Altının ons rakamı, Amerika tarım dışı istihdam verisinin beklentilerin altında gelmesi ile yeniden 2000 doların üzerini görürken; gram altının fiyatı da, ons altındaki değer kazancının etkisi ile 1830 Türk Lirası'na çıktı ve böylece tarihi zirvesini yakaladı. İşte haberin detayları...

Ons altın 2.000 doları geçti! Altın fiyatları uçmadı resmen füze gibi fırladı! 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

28 Ekim Cumartesi günü altının ons fiyatı 2000 doları geçti. Sabah saatlerinde ons altın 2006 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altında yükseliş hızla devam ediyor! Altının ons fiyatı tüm zamanların rekor seviyesinde

Altın fiyatlarında artış devam ederken, haftanın son işlem gününde de yeni altın zirve seviyelere geldi. Buna göre altının ons fiyatı üç ayın, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini yakladı. İşte ayrıntılar...

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları, 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü de takip ediliyor.  Altının ons fiyatı 1.911 dolardan işlem görüyor. Öte yandan, Kapalıçarşı fiyatları, altın piyasasında gram altın 1.661 lira’de seyrederken, cumhuriyet altını ise 11.214 lira oldu.

Altın fiyatları kaç TL oldu? Son dakika altın fiyatları!

Altının ons fiyatı, 3 Ağustos 2023 Perşembe günü 1.932 dolardan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram” 1.676 TL, en yüksek “cumhuriyet altını” 11.285 TL.

Altın yine göklerde! Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek! Bugün gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?

Altın fiyatların haftanın ikinci işlem gününde  de yine göklerde işlem görüyor. Altının ons fiyatı 1930 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek ve cumhuriyet altını ne kadar oldu? Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek. 11 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında son durum: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında son durum milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Altının ons fiyatı dolara paralel olarak yatay seyrederken gram altın fiyatlarında yükseliş gözlemleniyor. Peki  22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları.

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra geleceği rakam ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altının ons fiyatı dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra rekora bir adım daha yaklaştı. Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlara kötü haber! 3 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altınn bilezik fiyatları bugün altınının ons fiyatının yükselmesi ile resmen fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 VE 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 3 Mayıs 2023 altın bilezk fiyatları.

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Kuyumcular doldu taştı! 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

2 Mayıs Salı günü altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Altının ons fiyatının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da sert düştü. Kuyumcular doldu taştı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

platin ons fiyatı Haberi

platin ons fiyatı

Altın, dolar ve gümüş kadar yakından takip edilen platin fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki platin ons fiyatı ne kadar? Platin gram fiyatı kaç dolar? İşte 13 Mayıs 2022 platin fiyatları...

Fed'in faiz kararı ve ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra piyasalarda hareketlilik başladı. Emtia fiyatları üzerinde büyük bir baskılama yaşanırken gümüş fiyatları en dip seviyelere gerilerken altının onsu 1811 dolar seviyesinde işlem görüyor. Altın, gümüş gibi kıymetli metallerin yanında platin fiyatları da çok sert düştü.

Peki platin fiyatı ne kadar? Platin ons fiyatı kaç dolar? Platin gramı kaç dolar? İşte 13 Mayıs 2022 platin fiyatı...

Platinin ons fiyatı bugün yüzde 4,74 değer kaybetti. Platinin ons fiyatı şu dakikalarda 942,0 dolar seviyesinde işlem görüyor. 


Platin gram alış...