10 / 05 / 2024

Plustek güvenlik ürünleri

Plustek güvenlik ürünleri

Bugünün dünyasında, güvenlik, gözetim ve izleme ev sahipleri için daha da önemli hale geldi. İş seyahatlerinde ya da işyerinde uzun saatler 'geçirdiğinizde artık aklınız evde kalmayacak.

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakmak tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

A101 aktüel kataloğunda çeyiz ürünleri dibi gördü! Fritöz, süpürge, TV, fırın, epilasyon 2 Mart 2023 fiyat listesi

A101 indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. A101 aktüel ürünler kataloğunda çeyiz ürünleri dibi gördü! Fritöz, süpürge, TV, fırın... 2 Mart 2023 fiyat listesi

Migros'ta yüzde 30 indirimde son gün! Yetişen kapmayalı ürünleri kapacak! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros'ta yüzde 30 indirimde son gün! Yetişen kapmayalı ürünleri kapacak! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM sepet dolduracak! Peynir ürünleri dip gördü! Tereyağı ise 129 TL'ye düştü! BİM kataloğu 24 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market’in 24 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM’den sepet dolduracak kampanya! Peynir ürünleri dip gördü! Tereyağı ise 129 TL fiyatla satışta! BİM kataloğu 24 Ocak 2023…

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sarı tarafından kuruldu.

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Güzelleşmenin yolu bu hafta BİM’den geçiyor! 50 lira altı makyaj ürünleri BİM’de! 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’in bu hafta geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Güzelleşmek isteyenlerin, bakım yapmayı sevenlerin ihtiyacı olacak her şey bu hafta BİM’de indirimde. BİM'in indirimli ürünleri arasında Milka çikolata çeşitleri de var. İşte BİM 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Plustek güvenlik ürünleri Haberi

Plustek güvenlik ürünleri

Bugünün dünyasında, güvenlik, gözetim ve izleme ev sahipleri için daha da önemli hale geldi. İş seyahatlerinde ya da işyerinde uzun saatler 'geçirdiğinizde artık aklınız evde kalmayacak. Tayvan Excellence ödüllü şirket Plustek’in ISAF 2015’te de tanıttığı, Plustek Kablosuz Güvenlik Gözetim Kiti ile, hiçbir kablolamaya gerek kalmadan yüksek çözünürlüklü güvenlik çözümü elde edebileceksiniz. Kablosuz teknoloji, kolaylıkla birbirine bağlanan cihazlardan birkaç dakika içinde anlık canlı görüntü akışı alabilmenizi sağlıyor. Cihaz, 5GHz hızda frekans kablosuz ağ teknolojisi ile hızlı ve etkili bir güvenlik çözümü sunuyor.

Plustek Kablosuz Güvenlik Kiti, 5GHz bant genişliğinde çalışan 4 yüksek çözünürlüklü kablosuz/wireless güvenlik kamerası  ile sınırsız kablosuz gözetim deneyimi yaşatıyor  Plustek Kablosuz Gözetim Kiti’ni doğrudan TV'nize bağlayabilirsiniz. Kendi odanızdan evin diğer odalarını izleyebilir, evcil hayvanınızın kontrolünü sağlayabilir bakıma muhtaç...