29 / 04 / 2024

PNR Reklamcılık adresi

PNR Reklamcılık adresi

PNR Reklamcılık İnşaat Tekstil İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Fikret Pınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Kartal, Üsküdar Caddesi, Ayyıldızlar İş Merkezi'nde kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Avni Doğan tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Enes Portakal tarafından kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de Mücteba Maden tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

PNR Reklamcılık adresi Haberi

PNR Reklamcılık adresi

PNR Reklamcılık İnşaat Tekstil İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Fikret Pınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da  Kartal, Üsküdar Caddesi, Ayyıldızlar İş Merkezi'nde kuruldu. 


PNR Reklamcılık İnşaat Tekstil İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...