26 / 07 / 2024

point bornova h and m

point bornova h and m

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden olan İsveç moda markası H and M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

A LOFT Bornova projesinin inşaatı hızlandı!

İzmir'in iş ve yaşam merkezi Bornova'da hayata geçirilen A LOFT Bornova projesi inşaatı hızla devam ediyor. Projede 56 adet 1 + 1 daire yer alıyor.

Bornova Küçükpark'ta hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Bornova Belediyesi'nin yaşayan merkezlerinden olan Küçükpark'ı daha modern yeşil bir görünüme kazandırmak için başlattığı çalışmalar hızla ilerliyor.

Bornova Küçükpark Meydanı 2 buçuk kat büyüyecek!

Bornova Belediyesi’nin İzmir’in yaşayan merkezlerinden olan Küçükpark’ı daha modern yeşil bir görünüme kazandırmak için başlattığı çalışmalar hızla ilerliyor.

Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Victoria’s Secret, Forum Bornova AVM'de mağaza açtı!

Victoria’s Secret Beauty & Accessories İzmir’de ilk mağazasını 3 Eylül tarihinde Forum Bornova alışveriş merkezinde açtı. Türkiye’deki 8. mağazasını İzmir’de açan Victoria’s Secret yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

point bornova h and m Haberi

point bornova h and m


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden İsveç moda markası H&M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor. İzmir'in en büyük, Türkiye'nin ise üstü tamamen açılır kapanır ilk alışveriş merkezi Point Bornova, 55 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 185 marka karması ile hayata geçiyor. Türkiye'nin büyük markalarının yanı sıra uluslararası birçok markayı da misafirleriyle buluşturmaya hazırlanan Point Bornova, kalite ve modayı uygun fiyatla sunan H&M'in İzmir'deki ilk mağazasını da bünyesinde bulunduracak. 


Türkiye'de 29 mağaza

İki kattan oluşacak H&M, 3 bin 200 metrekare alanda hizmet verecek. Kadın, erkek, çocuk ve markanın tüm diğer konseptlerinin yer alacağı mağazada, ev dekorasyonu konsepti Home da satışa sunulacak. 

2010 yılında Türkiye pazarına giriş yapan markanın Türkiye genelinde 29 mağazası bulunuyor. Dünya genelinde...