23 / 07 / 2024

point bornova

point bornova

Dünyaca ünlü şair Robert Montgomery, Homeros’un destanlarında adı geçen İzmir’e ithafen satırlar kaleme aldı. Montgomery’nin İzmir’i anlatan dizeleri, şehrin yeni buluşma noktası Point Bornova’nın çatısında sergileniyor.

Point Bornova'da ünlü markalar yer alıyor!

Kavuklar Gayrimenkul'ün yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Point Bornova, birbirinden ünlü mağazalara ev sahipliği yapıyor.

Kavuklar Gayrimenkul, Point Bornova AVM'yi açıyor!

İzmir'e ofis ve konut projeleri kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın sembol projelerinden Point Bornova AVM, etkinliklerle 27 Kasım'da kapılarını açıyor. Açılık programında Kenan Doğulu konseri var

Point Bornova 350 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yükseliyor!

22 Ekim’de açılması planlanan, Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM’si olan Point Bornova AVM, pek çok uluslararası markayı ilk kez İzmirliler’le buluşturacak.

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen AVM'si: Point Bornova!

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. AVM'de 170'den fazla marka yer alıyor..

Point Bornova kiralama süreçleri devam ediyor!

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. 55 bin metrekarede 170'den fazla kiralanabilir alanı bulunuyor.

Point Bornova'da her hafta bir kat yükseliyor!

İzmir’in en büyük karma projesi, planlandığı gibi 2015’in son çeyreğinde teslim edilecek. Yeni bir çekim merkezi olacak Point Bornova’daki 629 daireden son 56’sı da satışa sunuldu.

Kavuklar Gayrimenkul, 3 projesini 2014 sonunda tamamlayacak!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk 400 milyon dolar yatırım değeri taşıyan sosyal konut, ultra lüks rezidans ve AVM karma projeden oluşan 3 projeyi 2014 sonuna kadar tamamlayacaklarını belirtti...

Point Bornova'nın yüzde 60'ı satıldı!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği ve zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde konutların yüzde 60'ının satıldığını duyurdu...

Point Bornova projesinde geri sayım başladı!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezinin inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Point Bornova projesinde geri sayım başladı...

Point Bornova ulaşım!

Point Bornova ulaşım ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Mart 2015 yılında tamamlanacak olan İzmir Point Bornova projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 242 bin liradan başlıyor...

İzmir Point Bornova Residence iletişim!

İzmir Point Bornova Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Fiyatları 2+1'lerde 242 bin TL'den başlayan ve Kavuklar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor...

Point Bornova fiyat!

Point Bornova fiyat bilgisi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Point Bornova Evleri projesi kapsamında yer alan dairelerin 2015 yılının Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova adres!

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova adres bilgileri ve fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor...

Point Bornova satılık daire!

Kavuklar Gayrimenkul tarafından yükselen Point Bornova satılık daire fiyatları 1+1'ler için minimum 155 bin liradan başlıyor...

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Point Bornova Rezidans’ta teslimler başlıyor!

İzmir’in en büyük karma projesi Point Bornova’da sona gelindi. Daire sahipleri, 17 daire tipinin bulunduğu katı gezerek evlerinin son durumu hakkında bilgi aldı. Projenin 612 dairelik Rezidansında tapular, Ağustos ayı sonundan itibaren teslim edilmeye başlanacak.

Point Bornova AVM bayramda açık mı?

Point Bornova AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova AVM bayramda açık mı? Point Bornova AVM bayramda kaça kadar açık? Point Bornova AVM bayramda kaçta açılacak?

Robert Montgomery’nin dizeleri Point Bornova’nın çatısında sergileniyor!

Dünyaca ünlü şair Robert Montgomery, Homeros’un destanlarında adı geçen İzmir’e ithafen satırlar kaleme aldı. Montgomery’nin İzmir’i anlatan dizeleri, şehrin yeni buluşma noktası Point Bornova’nın çatısında sergileniyor.

Kavuklar Bornova'dan Anneler Günü kampanyası!

2-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan herkes, Beymen Point Bornova Mağazası’nda harcamak üzere 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Point Bornova Rezidans’ta yaşam yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM’nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. 624 konutluk Point Bornova Rezidans’ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

Beymen, Point Bornova AVM'de mağaza açacak!

Kavuklar Gayrimenkul'ün kente kazandırdığı Point Bornova AVM, birbirinden ünlü dünya markalarını bünyesine katmaya devam ediyor. İzmir'in en büyük Beymen mağazası da Point Bornova'da modaseverlerle buluştu.

Kavuklar Bornova'dan ev alana hediye çeki!

Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan kadınlar, Point Bornova AVM'de doyasıya alışveriş yapabilecekleri 2 bin 500 TL değerinde alışveriş çeki kazanacak. kampanya kapsamında verilecek alışveriş çeki ise 31 Mart'a kadar kullanılabilecek.

Point Bornova, Altındağ'daki konut fiyatlarını artırdı!

Yaptıkları her proje ile bölgenin değerini artırdıklarını söyleyen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, Point Bornova'nın açılmasıyla birlikte ilçenin Işıkkent bölgesindeki evler 10 kat değerlendi" dedi.

B&G Store İzmir'deki 9'uncu mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G Store; Point Bornova şubesiyle mağaza sayısını 9'a çıkardı. Store dünyanın önde gelen markalarının koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor.

point bornova Haberi

point bornova

Mekana ve coğrafyaya özel şiirler yazan ve dizelerini sıradışı yöntemlerle sergileyen dünyaca ünlü şair Robert Montgomery, Homeros’un destanlarında adı geçen İzmir’e ithafen satırlar kaleme aldı. Montgomery’nin İzmir’i anlatan dizeleri, şehrin yeni buluşma noktası Point Bornova’nın çatısında sergileniyor.


İzmir’in mimarisine olduğu kadar kültür-sanat hayatına da katkı sağlamayı hedefleyen Kavuklar GY, Point Bornova Rezidans için İSTANBUL’74 işbirliğiyle, günümüz çağdaş sanatının en heyecan verici isimlerinden Robert Montgomery ile sanatsal bir proje gerçekleştirdi. Şiirin 21. yüzyılın çağdaş sanat dünyasında yeniden yer bulacağını savunan ve çalışmalarını kendine has üslubuyla sergileyen Robert Montgomery, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’e ithafen iki dize yazdı. Montgomery’nin yazdığı ve tipografik bir yerleştirmeye dönüştürdüğü şiir, titiz bir çalışma ile Point Bornova’nın çatısına yerleştirildi. Özel ışıklandırması ile şehrin pek çok...