05 / 05 / 2024

Polat Dış Ticaret

Polat Dış Ticaret

Polat Dış Ticaret, Macaristan’da gerçekleştirdiği “Piyalepaşa İstanbul Roadshow”unda farklı sektörlerden 50’ye yakın Macar firması ile hem Piyalepaşa İstanbul hem de diğer farklı projeler için b2b görüşmeleri yaptı.

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Polat tarafından kuruldu.

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esens Polat tarafından kuruldu.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Plutus Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plutus Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Milat Polat tarafından kuruldu.

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Hs Polatlar İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Polatlar İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Polat tarafından kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Sarnik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarnik Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Polat tarafından kuruldu. 

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Göksu Tanır Polat tarafından kuruldu. 

Araf Group İnşaat Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araf Group İnşaat Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş, Aziz Polat ve Ramazan  Gür ortaklığında kuruldu. 

Polat Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Group Dış Ticaret Limited Şirketi bügün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Polat tarafından kuruldu. 

2023 Yapı Ekipmanları Turizm Metal Lojistik Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2023 Yapı Ekipmanları Turizm Metal Lojistik Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Polat tarafından kuruldu.

Polat Dış Ticaret Haberi

Polat Dış Ticaret

Polat Dış Ticaret ve ALX Hungary’nın MNKH ile 26-27 Ekim tarihleri arasında Macaristan’da ortak düzenlediği “Piyalepaşa İstanbul Roadshow” etkinliği, Budapeşte’deki Hotel Aquincum’da yapıldı. Türkiye’den şirket olarak yalnızca Eximbank’ın iştirak ettiği toplantıya farklı sektörlerden 50’ye yakın Macar firması katıldı. Firmalar, hem Piyalepaşa İstanbul hem de diğer farklı projeler için b2b görüşmeleri gerçekleştirdi. Polat Dış Ticaret, Piyalepaşa İstanbul Roadshow’u ile firmalarla b2b (tek tek)görüşmeler yaparak, onları daha iyi tanıyıp, bu sayede firmalara daha uygun iş fırsatları ve proje partnerleri sunmayı hedefliyor. Etkinlikte, Macaristan Ulusal Ticaret Ajansı (MNKH) CEO’su Oláh Zsanett, Polat Dış Ticaret Genel Müdürü Galip Yılmaz, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ve Eximbank Ülke Direktörü Arda Tugay birer konuşma yaptı.


5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefleniyor

Polat Dış Ticaret Genel Müdürü...