22 / 07 / 2024

polat ofis projesi

polat ofis projesi

AP Gayrimenkul ilk ofis yatırımını 'Polat Ofis' markasıyla Kağıthane'de hayata geçirdi. Polat Ofis projesiyle bölgenin A plus ofis ve eksik olan markalı konut ihtiyacı giderilecek.

Polat Holding büyümek için ofis pazarını seçti!

POLAT Holding ilk ofis yatırımında Kağıthane'yi seçti. Polat Ofis projesi için 25 milyon dolar yatırım yapan şirket, ofis pazarında büyüme kararı aldı. Ofis projeleri hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyor.

Polat Ofis satışa çıkıyor!

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Polat Ofis projesi satışa çıkıyor. 6 katlı 4 bitişik bloktan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor.

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Pera GYO Sümerpark AVM ve Ofis Projesi 2017 değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2017 yılı Sümerpark AVM ve Ofis Projesi değerleme raporu yayınlandı.

Metal Yapı'dan Kemer Ofis projesi geliyor!

Metal Yapı Kemerburgaz bölgesinde yeni projesi olan Kemer Ofis projesini hayata geçirecek. Henüz satışa çıkmayan proje 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi!

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa ediliyor. 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi 11 bin 67 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Ege Yapı Beylerbeyi Ofis Projesi'nde ön talep toplanıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde 5 bin 773 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Beylerbeyi Ofis Projesi'nde ön talep toplanıyor.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Pera GYO'dan Denizli'ye ofis projesi!

Pera GYO, Denizli Sümerpark Alışveriş Merkezi'nin yanında 232 bağımsız bölümden oluşan ofis projesi inşa edecek. Pera GYO 232 bağımsız bölümden oluşacak projenin B bloğunun ince inşaat işleri için D.A.B. Mühendislik'le sözleşme imzaladı.

Moment Beştepe Ofis projesi ofis anlayışını değiştiriyor!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe’de yükselen Moment Beştepe Ofis projesi, içerisinde bulundurduğu sosyal donatıları ile ofis kavramını değiştiriyor.

DBM İnşaat'tan İzmir Çiğli'ye ofis projesi!

İnşaat çalışmalarını Çiğli ağırlıklı olarak sürdüren DBM İnşaat, Anadolu Caddesi üzerinde, iki ofis projesi üzerinde çalışıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, projelerden birinde inşaata Nisan'da başlamayı planladıklarını belirtti.

polat ofis projesi Haberi

polat ofis projesi

25 milyon dolar yatırımla, özellikle son dönem ofis projelerinin tercihi olan Kağıthane'de bitirilen Polat Ofis'in markalı ofis projelerinin ilk adımı olduğunu söyleyen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, şunları söyledi: "Kağıthane bölgesine çok güveniyoruz. Daha orta ölçekli, butik projelerle bulunduğumuz bölgeye de değer katarak, bölgenin değerinden de yararlanarak önemli projeler üretmek istiyoruz. 

Değişik bölgelerde de Polat Ofis projelerini devam ettirmek istiyoruz." Polat Ofis, 4 dükkan ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. Polat, bölgenin A plus ofis ihtiyacının giderileceğini, eksik olan markalı konut ihtiyacını da Polat Grubu'nun karşılayacağını vurguladı. 


Metrekaresi 4 bin 750 dolar


Piyalepaşa'da özel sektörün gerçekleştireceği en büyük dönüşüm çalışması içinde olduklarını hatırlatan Polat, burada da bir Polat Ofis yapacaklarını dile getirdi. Polat, şöyle devam etti: "10 bin...