05 / 05 / 2024

Polat Ofis satışları

Polat Ofis satışları

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane 'nin yönetimi İbrahim Polat 'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışını sürdürüyor.

Kağıthane Polat Ofis satışa çıktı!

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul ’un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane ’de yeni neslin yeni ofis anlayışı olarak hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Adnan Polat: Konut satışında 1 milyon rakamını aşacağız!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, cazip gelişmelerin piyasaya olumlu yansıyacağı görüşünü dile getirirken, Polat Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, yeniden güçlenen güven ortamı ve alım süreçleriyle konut satışlarında 1 milyon rakamının aşılabileceğini belirtti.

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Deluxia Park Business satışları başladı!

Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Deluxia Park Business projesinin satışlarına başladı.

Polat Ev Göztepe'de satışlar başladı!

Zemin + 13 katlı 2 blokta toplamda 87 adet daireden oluşan Polat Ev Göztepe'de satışlar başladı.

Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Ege Yapı Kağıthane projesi 36 ay içerisinde teslim edilecek. Peki Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Referandumdan sonra gayrimenkulde satışlar artacak!

"Referandumdan sonra gayrimenkulde satışlar da fiyatlar da artacaktır." diyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Polat, "Türkiye, gayrimenkul alanında alıcı lehine hayatımda gördüğüm en iyi dönemi yaşıyor" şeklinde konuştu.

Ankara Ostim Prestij ofis satışları!

Ankara Yenimahalle'de konumlandırılan Ankara Ostim Prestij projesinde 259 ofis ve 98 iş yerine yer veriliyor. İşte Ankara Ostim Prestij ofis satışları...

Türkerler Mahall Bomonti İzmir satışları!

470 konut, 572 ofis ve 30 ticari birimden meydana gelen Mahall Bomonti İzmir projesi Türkerler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Türkerler Mahall Bomonti İzmir satışları devam ediyor.

Mahall Bomonti İzmir 2016 satışları!

466 konut, 590 ofis ve 9 ticari birim olarak yükselen Mahall Bomonti projesi İzmir'de eski Şaraphane arazisinde inşa ediliyor. İşte, Mahall Bomonti İzmir 2016 satışları...

Adnan Polat: Konut satışları iyi, 2017'den umutluyuz!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, piyasadaki sıkıntılara rağmen Piyalepaşa İstanbul'da hedefledikleri satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Polat 2017 için ise her şeye rağmen umutlu olmayı sürdürdüğünü açıkladı.

Yenitepe Kadıköy 2. etap satışları!

791 konut, 87 home ofis, 49 ticari alandan meydana gelen Yenitepe Kadıköy 2. etap satışları yüzde 5 peşinatlı olarak başladı.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Aralık 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları...

Polat Ofis satışları Haberi

Polat Ofis satışları

Kağıthane Polat Ofis Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul, İstanbul Kağıthane'de 25 milyon dolarlık yatırımla Polat Ofis'i hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yönetimi Polat Holding'in üçüncü kuşak yöneticisi olan Kerim Polat'a ait proje, A Plus ofisleri, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla dikkat çekiyor. AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Kağıthane Polat Ofis yılların deneyimden güç alan genç ve dinamik bir ekibin, yeni neslin yeni ofis anlayışı ile hayata geçirdiği bir proje... Biz de yeni neslin temsilcileri olarak beklentilere cevap verecek bir ofis mimarisi yaklaşımıyla bu projeyi hayata geçirdik" dedi. 


YENİ PROJELER YOLDA 

Kağıthane Polat Ofis'in arkasında 60 yıllık bir Polat İnşaat tecrübesi barındırdığının altını çizen Kerim Polat, "Bu bizim, 'ilk' ofis yatırımımız olmasının yanı sıra benim de 'ilk' projem. Bundan dolayı ayrı bir...