02 / 05 / 2024

Polateli Şahinbey osb yatırım

Polateli Şahinbey osb yatırım

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Kilis'te 12 milyon 993 bin metrekarelik arsa tapusu OSB’ye tescil edildi!

Hazineye ait 12 milyon 993 bin metrekarelik arsanın tapusu Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesine devrildi.

Polateli-Şahinbey OSB'ye 250 bin kişilik konut projesi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Polateli-Şahinbey OSB yakınlarında 250 bin kişilik konut inşa edeceklerini söyledi.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Gaziantep Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB'ye onay çıktı!

GSO Başkanı Adil Konukoğlu, Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB projesine bakanlık onayının çıktığını, Gaziantep 5. OSB’de de 85’i proje aşamasında 129 yeni yatırımın olduğunu söyledi.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Kilis-Polateli OSB'de son durum ne?

Arsa fiyatlarını yüzde 200 artıran Kilis-Polateli OSB Amanos dağlarından geçecek Amanos Tüneşi ile Kilis İskenderun Limanı'na bağlanacak. Kilis-Polateli OSB projesinin 2 yıl içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Adil Konukoğlu: Şahinbey Tekstil İhtisas OSB Gaziantep'e değer katacak!

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin Kilis’teki buluşmasında söz alan iş çevreleri 75 bin kişinin istihdam edileceği PolateliŞahinbey Tekstil İhtisas OSB’nin Kilis’te endüstriyel ve ekonomik atılımların önünü açacağını ifade etti

Polateli-Şahinbey OSB yoluna kavuşuyor!

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Polateli ile Şahinbey arasında yapılan 8 kilometrelik yolun bitme aşamasına geldiğini söyledi. Vali Tapsız, Gaziantep-Kilis arasındaki Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgeye ekonomik canlılık getireceğini söyledi...

Gaziantep-Kilis ortak OSB projesi hayata geçiriliyor!

Gaziantep-Kilis ortak OSB projesi yaşama geçiriliyor, Gaziantep ile Kilis sınırları içerisine yapılması planlanan Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) girişimcilere 35 milyon metrekare alanda yatırım yapma imkanı sunulacak.

Şahinbey Sanayi Sitesi yıl sonunda tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından başta eski garajlar bölgesi olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafının taşınacağı ve modern çalışma alanlarının olacağı Şahinbey Sanayi Sitesi yapımı yıl sonunda sona eriyor...

Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları!

Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 'nın başvuruları 12 Ağustos tarihinde başladı...

Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent'te 12 bin TL peşinatla!

Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent'te 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunuyor. Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent Evleri projesi kapsamında başvurular 27 Eylül tarihine kadar devam edecek...

Polateli Şahinbey osb yatırım Haberi

Polateli Şahinbey osb yatırım


Sunduğu imkanlar ve Suriye'ye olan sınır kapısıyla yatırımcıların gözdesi olmaya hazırlanan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.


Kalkınmada 6. bölgede yer alan Kilis'te hazırlıkları tamamlanan Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB), ülkenin çeşitli yerlerindeki yatırımcıların gözdesi haline geldi.


Ücretsiz yatırım yeri tahsisi, Katma Değer Vergisi istisnası, çeşitli vergi indirimleri, sigorta primi ve gelir vergisi muafiyeti gibi yatırımcılara önemli teşviklerin sunulduğu 6. bölge kapsamında yer alan Kilis'te kurulan Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB'de yer tahsisi için şu ana kadar bin 900 yatırımcı müracaatta bulundu.


Coğrafi konumu itibarıyla ülkenin Suriye ve Ortadoğu'ya açılan kapısı olan Kilis'te yatırım yapmak isteyen iş adamları, özellikle Hassa-Dörtyol tünel bağlantılarının da tamamlanmasıyla İskenderun Limanı'na daha kısa sürede ulaşarak Akdeniz'in nimetlerinden...