06 / 05 / 2024

Polimeksin yeni kongre merkezi

Polimeksin yeni kongre merkezi

Hazar Denizi'nin dalgalarından ilham alarak inşa edilen Avvaza Kongre Merkezi 197 milyon dolar proje değerine sahip, ayrıca proje, Orta Asya'nın en büyük kongre merkezi olma özelliğini taşıyor.

Gram altın yeni rekorlara koşuyor!

Gram altın ABD'de borç tavanı tasarısının Kongre'den geçtikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın yeni rekorlara koşuyor...

Kanal İstanbul projesinde yeni gelişme!

Gündemin odağında yer alan Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak “Yenişehir”in planlarında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı değişiklik yaptı. Yenişehir’de yer alması planlanan 'teknoloji geliştirme alanı' ile 'fuar ve kongre alanı'ndan vazgeçilerek ilgili plan notları iptal edildi.

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Türk ve Katarlı müteahhitlere yatırım çağrısı!

Doha’nın şehir merkezindeki en yeni kongre ve fuar merkezi Doha Exhibition and Convention Center’da gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firması katıldı. 

Yeni AKM projesi tanıtıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle yeni AKM projesini tanıttı.  Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş yeni AKM'nin 2019'da açılacağını söyledi.

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Akman Holding'in yeni projesi Dixon 600’den Kanada’ya davet!

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

Sakarya'ya yeni kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Sakaryayı kültür kenti yapacaklarını söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente yeni bir Kültür ve Kongre Merkezi hediye edeceklerini söyledi.

Polimeksin yeni kongre merkezi Haberi

Polimeksin yeni kongre merkezi

Hazar Denizi'nin dalgalarından ilham alarak inşa edilen Avvaza Kongre Merkezi 197 milyon dolar proje değerine sahip, ayrıca proje, Orta Asya'nın en büyük kongre merkezi olma özelliğini taşıyor. Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, 3 yıl nce başladıkları çalışmalar sonucunda bugün bölgeye değer katacak bu merkezi tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Awaza bölgesinin turizm bölgesine dönüştürülmesi ve ziyaretçilerin bu bölgeye çekilmesi isteği ile başladığımız bu projede Türkmen hükümetinden gelen özel talepler projenin fonksiyonlarının şekillenmesinde önemli rol oynadı. Yabancı devlet başkanlarının çalışma, dinlenme ve sosyal alanları ya da basın toplantıları yapılması istenen özel ssiSSs % bölüm ve banket alanları üzerinde inşa edilmeye binanın tam kapsamlı bir başlanan Avaza Kongre hizmet verebilmesi için Merkezi'nde her türlü eklendi" dedi. toplantı ve etkinliğe hizmet...