17 / 05 / 2024

polis evleri satılacak mı

polis evleri satılacak mı

2003 yılında dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, polis evi ve moral eğitim merkezlerini özelleştirme kapsamına aldı, ancak bir adım atılmadı. Maliye Bakanlığı konuyu 13 yıl sonra tekrar gündeme getirdi.

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

İstanbul, İzmir ve Antalya'daki polis evleri satılacak mı?

2003 yılında dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, polis evi ve moral eğitim merkezlerini özelleştirme kapsamına aldı, ancak bir adım atılmadı. Maliye Bakanlığı konuyu 13 yıl sonra tekrar gündeme getirdi.

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları!

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları 27 Haziran - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Projede toplamda 17 adet konut satışta.

TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık!

Aylık taksitlerin 350 TL olarak belirlendiği TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta toplamda 56 adet daire emekliler için satışta. TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık kura çekimi 13 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

Teknik Yapı Denizli Evleri satışları ne zaman yapılacak?

Yaklaşık 600 milyon lira değeriyle yükselecek olan proje toplam 12 adadan oluşacak. Projede home ofis, park alışveriş caddesi de bulunuyor. Peki Teknik Yapı Denizli Evleri satışları ne zaman yapılacak?

Bahçeşehir Atmaca Evleri satılık daire!

Bahçeşehir Atmaca Evleri satılık daire fiyatları 750 bin liradan başlayarak, 1 milyon 500 bin liraya kadar değişiklik gösteriyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde teslimler Eylül 2017'de yapılacak...

Siyahkalem Köy Evleri satılık!

Toplam 1.167 adet daireden meydana gelen projede teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılacak. Siyahkalem Köy Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildi.

Resim İstanbul Evleri satılık!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede Finans Merkezi Ataşehir'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Evleri satılık daire ilk etap teslimleri bu yıl Aralık ayında yapılacak.

Emlak Konut Ayazma Evleri satılık daireler!

Ayazma Emlak Konut GYO Evleri 1239 satılık dairelerden meydana geliyor. Ayazma Konutları Başakşehir İkitelli'de hayata geçiyor. Projede kura yöntemiyle satılacak 300 civarında daire mevcut.

Stüdyo 35 Evleri satışa çıktı!

Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen 1+1 100 daireden oluşan 'Stüdyo 35' evleri, satış ofislerine gelen ilk 40 müşteriye yüzde 15 indirimli satılacak

Göl Panorama Evleri'nde ilk 200 ev maliyetine satılacak!

Bema İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığında Bahçeşehir Kapadık'ta inşaatına başlanan Göl Panorama Evleri satışa çıktı. 530 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projede ilk 200 daire için metrekare fiyatları 2 bin 471 lira olarak belirlendi...

Hak Yapı Essen Park Evleri satılık!

Hak Yapı Essen Park Evleri satılık konut fiyatları 97 bin TL'den başlıyor. 2014 yılında teslimleri yapılacak olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor ve peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Ankara Kaşmir Göl Evleri satılık!

Ankara Kaşmir Göl Evleri satılık konut fiyatları 2 oda 1 salon konutlar için 270 bin liradan başlangıç gösteriyor. Ankara Kaşmir Göl Evleri'nde teslimler Kasım 2014'te yapılacak

polis evleri satılacak mı Haberi

polis evleri satılacak mı

2003 yılında dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, polis evi ve moral eğitim merkezlerini özelleştirme kapsamına aldı, ancak bir adım atılmadı. 13 yıl sonra Maliye Bakanlığı konuyu tekrar gündeme getirerek İstanbul'daki Baltalimanı, Beylerbeyi ve Ortaköy polis evleri ile Antalya, İzmir, Ayvalık ve Didim'deki polis moral eğitim merkezlerini satmak için çalışma başlattı.


Çalışma kapsamında İstanbul'daki ilk özelleştirme için Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı 16 Mart 2016'da İstanbul 3 Numaraları Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na izin başvurusu yaptı. Başvuruyu değerlendiren komisyon, Sarıyer Maden Mahallesi'nde 8 bin 871 metrekarelik Hazine'ye ait arazi üzerinde bulunan Sarıyer Polis Moral Eğitim Tesisleri, Baltalimanı Polis Evi binalarının satışı konusunu 18 Ağustos günü yapacağı toplantıda ele alacak.Konaklama, düğün organizasyonu, restoran ve kafe hizmeti veren Baltalimanı tesisleri, Sakıp Sabancı...