28 / 04 / 2024

Polis Meslek Eğitim Merkezleri

Polis Meslek Eğitim Merkezleri

Bu yıl başlatılacak 14. dönem polis Meslek eğitimlerine kabul edilecek öğrenci sayısı arttırıldı. Eğitimlere 6260 erkek, 240 kadın olmak üzere 6500 aday asıl olarak alınacak.

Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) öğrenci alınacak! İşte başvuru koşulları...

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı mesleki temel eğitimin verildiği; parasız, yatılı ve üniformalı eğitim kurumları olan Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne öğrenci alımı için başvurular 13 Ekim 2014 tarihinde başlayacak.

EGM resmen açıkladı: Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacak! Polis olmak isteyenler hemen baksın!

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Açıklamaya göre; Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacağı belirtildi. İşte detaylar...

POMEM girişlerinde sürpriz değişiklik! Her şey sil baştan değişti!

Edinilen bilgilere göre, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) girişlerinde değişikliğe gidildi. Şark sürelerinde değişiklikler yapılması dahil pek çok düzenleme, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Polis adayları yeni gelişmelerin ne olduğunu sorguluyor.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

POMEM duyurdu! 12 bin polis alınacak! Sınavlar başlıyor! İşte başvuru ayrıntıları

Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 12 bin öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Sınav tarihini açıklayan kurumdan son dakika açıklaması geldi. Peki POMEM başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar.

1 milyonu aşkın öğretmenin beklediği haber Milli Eğitim Bakanı Özer'den geldi! Cuma günü yayımlanacak

Türkiye'de eğitim camiasında 1 milyon 200 bin öğretmen görev yapıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmelik çalışmalarında son aşamaya gelindiğini duyurdu. Çalışma cuma günü yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığına gönderilecek.

Bakıkröy Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip oldu...

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Florya Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin imar planı askıda!

Florya'da yer alan Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin arsası, imar planında Resmi Kurum Alanı olarak değiştirildi...

Mamak Şehit Polis Fehmi Şahin Eğitim Merkezi açıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Mahmut Badem Ödemiş'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

Wilo'dan Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

İzmir Tren Makinistliği Eğitim Programı tamamlandı!

“Tren Makinistliği Eğitim Programı” tamamlandı. Programı başarıyla bitiren 23 genç, hem bir meslek sahibi olmanın hem de İzmir Metrosu’nda sürücü olarak göreve başlamanın sevincini yaşadı.

Bornova Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü AVM mi olacak?

Yapılan açıklamada Bakanlar Kurulu kararıyla kapatılan Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü (POMEM) arazisinin, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri yerleşkesi olarak kullanılacağı bildirildi.

Polis Meslek Eğitim Merkezleri Haberi

Polis Meslek Eğitim Merkezleri

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) kabul edilecek öğrenci sayısı arttırıldı.


Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bu yıl başlatılacak 14. dönem polis meslek eğitimlerine, 2013 ve 2014 yılları Kamu Personel Seçme Sınavının birinden, KPSS-P3 puan türünden 60 ve üzerinde puan alan ve en az dört yıllık yükseköğretim kurumlarından veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar başvurabilecek.


Eğitimlere 6 bin 260 erkek, 240 kadın olmak üzere 6 bin 500 aday asıl olarak alınacak, bunun yüzde otuzu kadar aday yedek olarak belirlenecek.


Adaylar, ikamet ettikleri ildeki Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğüne 7 Kasım 2014'e kadar şahsen başvuracak.  



>> İŞTE BAŞVURU KOŞULLARI (Tıkla)...