27 / 04 / 2024

Polisan tarım şirketi

Polisan tarım şirketi

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, uzun süreden beri arazi arayışları olduğunu belirterek, Balıksesir'de karar kıldıklarını söyledi. Balıkesir'de tarıma başlayan Polisan, badem ve ceviz üretimiyle bin kişiye istihdam sağlayacak...

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salihoğlu tarafından kuruldu.

Deveci Teknoloji Tarım Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deveci Teknoloji Tarım Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Deveci tarafından kuruldu.

Efeliva Tarım İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efeliva Tarım İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli Mustafa Büyükbaş tarafından kuruldu.

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramadan Mansi Alzahrani tarafından kuruldu.

Sermerhan İnşaat Taahüt Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sermerhan İnşaat Taahüt Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özürk tarafından kuruldu..

Medes İnşaat Turizm Tarım Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medes İnşaat Turizm Tarım Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Lütfi Akkuş tarafından kuruldu.

6A1K Ekosistem Gökçeada Tarım Hayvancılık Turim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

6A1K Ekosistem Gökçeada Tarım Hayvancılık Turim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Toykan Kulak tarafından kuruldu. 

Brother Est Turizm Emlak Tarım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brother Est Turizm Emlak Tarım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bacher Kelani, Ahmad Dallol ve Moheddin Dallol ortaklığında kuruldu. 

Ainur İnşaat Turizm Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ainur İnşaat Turizm Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yerken Mukhamejanov tarafından kuruldu. 

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alatal tarafından kuruldu. 

Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 120 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Görünmez, Arif Görünmez ve  Ahmet Görünmez ortaklığında kuruldu. 

Start Up Gayrimenkul Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Up Gayrimenkul Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ismaıl Mohammad Hasan Habazı tarafından kuruldu. 

Polisan tarım şirketi Haberi

Polisan tarım şirketi

Balıkesir'de tarıma başlayan Polisan, badem ve ceviz üretimiyle bin kişiye istihdam sağlayacak.


Boyadan kimyaya, inşaattan liman işletmeciliğine birçok sektörde faaliyet gösteren Polisan Holding, tarıma da iddialı girdi. Polisan Tarım'ı kurarak Balıkesir'in Pelitören bölgesinde arazi satın almaya başlayan şirket, Türkiye'de üretiminde büyük açık olan ceviz ve badem yetiştirmeye başladı. Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, uzun süreden beri arazi arayışları olduğunu belirterek, Balıksesir'de karar kıldıklarını söyledi. Bölgede toplam bin 750 dönümlük araziye ulaştıklarını açıklayan Mizrahi, "Halen 100 kişiye istihdam sağlıyoruz. 2015'e kadar 15 bin dönümlük arazi, bin kişilik de istihdama ulaşmayı planlıyoruz" dedi. Öte yandan boyanın amiral gemileri olduğunu belirten Mizrahi, "Liman işletmeciliğinde de lider bir firmayız. Bütün iş kollarında büyüme hedefimiz var" diye...