17 / 05 / 2024

polonezköy butik oteller

polonezköy butik oteller

Ajda Pekkan'ın, Polonezköy'de, 'Elma Bahçeleri' adlı sitedeki evi; Metro grubu tarafından satın alınarak turizme açıldı. Evi, butik otele dönüştüren şirketin pazarlama genel müdürü Hakan Ural, "Pekkan hayranları kalabilmek için birbirleriyle yarışıyor" de

Polonezköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Polonezköy Mahallesi 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Oteller nakit paraya sıkıştı! Kredi borçları 100 milyara dayanacak!

Nakit akışını yönetemeyen oteller, kredi yoluna gitti. 2022’nin ilk altı ayında oteller bankalardan 21 milyar lira kredi kullanırken, bu yıl rakam 64 milyar liraya yükseldi. Artışın yıl sonuna kadar 100 milyar lirayı bulması bekleniyor.

İstanbullular dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte Resmi Gazete'deki o karar...

İstanbulluların hafta sonları akın ettiği Polonezköy için son dakika kararı çıktı. Bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Polonezköy kesin korunacak hassas alan ilan edildi. İşte detaylar...

Beykoz'da 42.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Polonezköy Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 42 milyon 60 bin TL'ye satıyor...

'İstanbul'un arka bahçesi' pandemiye rağmen yoğun!

Yeşili, doğası ve gölü ile turistlerin cazibe merkezi haline gelen Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki butik oteller ve müstakil konaklama alanları, büyükşehirlere yakınlığı nedeniyle salgın sürecini dolu geçiriyor.

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Turizmde 'butik otel ve yazlık ev' trendi!

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

Ahlat'a butik oteller inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı programlara katılmak üzere gittiği Ahlat'ta halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Ahlat'a butik oteller inşa edileceğini söyledi. 

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede?

Mayra Merdivenköy Butik 52 projesinde 2 çeşit 3+1 daire tipleri sunuluyor. Peki Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede hayata geçiriliyor?

Mayra Merdivenköy Butik 52'de 730 bin liraya! Yeni proje!

Mayra Merdivenköy Butik 52 projesi 1 bloktan meydana geliyor. 2 çeşit 3+1 daire tiplerine  yer verilen projede fiyatlar 730 bin liradan başlayarak değişiyor. 

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

Freegarden Polonezköy villa fiyatları!

İstanbul Beykoz Polonezköy'de hayata geçirilen Freegarden Polonezköy projesi He Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 22 adet villa bulunuyor...

polonezköy butik oteller Haberi

polonezköy butik oteller

Oyunculuk kariyerine ara veren ve şimdilerde Metro grubu bünyesindeki Legend Otel'in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü olarak turizme atılan Hakan Ural, hayatının ikinci baharını yaşadığını ifade etti. İş dünyasının içinde yoğunlaştığı günden beri kendisini daha huzurlu hissettiğini söyleyen Ural, geçtiğimiz günlerde de Erol Evgin'in mimarı olduğu 'Elma Bahçesi Sitesi'nde bulunan Ajda Pekkan'ın evini, butik otele çevirdi. Ural'la yeni işini, hayatını ve çocuklarıyla ilişkisini konuştuk.

Metro Grup'tan nasıl teklif geldi

Metro Şirketler Grubu Başkanı Galip Öztürk'ün amcam ile 20 yıllık iş ortaklıkları var. Hem de kardeş gibiler. Amcam bir gün "Neden bizim grupta çalışmıyorsun Vizyonumuz, yüzümüz olursun" dedi. Bu, arayıp da bulamadığım bir şeydi.

NE OLACAĞIMIZ BELLİ DEĞİL!

Ne açıdan, biraz açar mısınız

Sanat camiasından yorulmuştum. 16 yaşında sinemaya girdim. Ne olacağımız belli değil;...