29 / 04 / 2024

Poly Metal Metalürji Dökün San TİC.A.Ş

Poly Metal Metalürji Dökün San TİC.A.Ş

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Sultanorhan Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatı icradan 11 milyon 67 bin 150 TL'ye ihaleye çıkıyor.

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Utku Duman tarafından kuruldu.

Star Metalürji Endüstriyel Çözümler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Metalürji Endüstriyel Çözümler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Esra Özdoğan Özer tarafından kuruldu.

Ulusal Döküm Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusal Döküm Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Seda İskender tarafından kuruldu.

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Çokyaşar tarafından kuruldu. 

Rusya ile ticarette ümit vaat eden açıklamalar!

Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Danışmanı Feridun Başer, Rusya ile işbirliğinde metalürji, lojistik ve eğitim gibi sektörlerin ümit vaat ettiğini söyledi.

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türkiye ile Kazakistan arasında 590 milyon dolarlık imza!

Türkiye ile Kazakistan arasında 590 milyon dolarlık yatırım anlaşması imzalandı. Anlaşmalar Kazakistan’da inşaat malzemeleri, makine üretimi, kimya işletmeciliği, metalürji ve enerjinin üretimini öngörülüyor.

MMK Şirketler Grubu’nun İskenderun’daki fabrikası satılmayacak!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

İskenderun metalürji fabrikası satılmıyor!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

Yolbulan Baştuğ inşaat demiri üretmeye başladı!

Üretim faaliyetlerini aşamalarla büyütecek olan Yolbulan Baştuğ Metalürji, Ağustos 2014 tarihinde hizmete giren yeni haddehane tesisiyle nervürlü inşaat demiri üretmeye başladı.

Yolbulan Baştuğ Metalürji'den 80 milyon dolarlık yatırım!

ISO 500 sıralamasına göre Türkiye'nin en büyük 45'inci firması olan Yolbulan Baştuğ Metaluıji, 80 milyon dolarlık yatırımını hayata geçirdi. Firmanın yeni haddehanesinde yıllık 2 milyon ton sıvı çelik üretim kapasitesine sahip...

Balıkesir'e 10 milyar Euro'luk metalürji yatırımı yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesindeki metalürji sanayi alanının, yaklaşık 50 bin dönümlük bir sahayı kapsayacağını belirterek, "Bunun için sanayiciler, bölgeden şu ana kadar 35 bin dönümlük yer satın aldı" dedi

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.İşte Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı...

Poly Metal Metalürji Dökün San TİC.A.Ş Haberi

Poly Metal Metalürji Dökün San TİC.A.Ş

T.C. GEBZE 3. İCRA DAİRESİ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


TAŞ.TAPU KAYDI : Kocaeli İli Gebze İlçesi Sultanorhan Mah. G22B24b2a (30M3a)pafta, 4526 ada, 4137,00 m2, yüzölçümlü arsa vasıflı, (10) nolu parsel ve üzerindeki yapıların tamamı Poly Metal Metalürji Dökün San TİC.A.Ş, adına tapu kayıtlıdır.


Özellikleri : Satışa esas taşınmaz, D100 Karayolun ve şehir merkezine çok yakın konumdadır. Fatih Öğrenci yurdu karşısında kalmaktadır. Çevresinde konut ve sanayi tipi yapılaşmalar bulunmaktadır. Taşınmaz üzerinde;


1- FABRİKA BİNASI: Çelik konstrüksiyon inşaat tarzında yapı dökümhane binası, kumlama, kesme ve taşlama binası olarak kullanılmaktadır. Ayrıca bu binaya bitişik olarak yapılan, modelhane ve kumlama binası bulanmaktadır. Yan cepheleri tuğla duvar örtülü,sıvalı ve çatısı ondülün kaplıdır. Yapı tek katlı olup toplam 2000,00...