13 / 08 / 2024

pontoon tekne üretimi

pontoon tekne üretimi

Ankara OSB'de kurulan bir firma, daha çok ABD, Kanada ve Avustralya'da üretilerek dünyaya bu ülkelerden pazarlanan pontoon teknelerinin üretimini gerçekleştirerek, pazara ortak oldu...

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 0,7 arttı!

Almanya'da sanayi üretimi beklentinin altında arttı. Ekimde aylık yüzde 0,2 artan sanayi üretimi, piyasa beklentilerini karşılayamadı. Söz konusu dönemde enerji üretimi yüzde 5,9 geriledi, inşaat üretimi ise yüzde 0,7 artış kaydetti.

Antalya Arena'nın enerji üretimi 5 yıldızlı otele eşdeğer!

Antalya Arena stadı çatı bölümünde kurulan güneş enerji sistemine yönelik konuşan EMO Şube Başkanı Metin, "Stadın enerji üretimi 500 yataklı 5 yıldızlı bir otelin tüketimine eşdeğer büyüklüktedir" dedi.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Avrupa'da inşaat üretimi yüzde 6 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) son açıkladığı verilere göre Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 6 azaldı.

Avrupa'da inşaat üretimi azaldı!

Eurostat bugün açıkladığı verilere göre, 19 üyeli Avro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi bu yılın ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,2, geçen yılın ağustos ayına kıyasla da yüzde 6 geriledi.

Avrupa'da inşaat üretimi yıllık bazda yüzde 6 azaldı!

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 6 azaldı. Söz konusu dönemde aylık bazda yüzde 1,2 ve yıllık bazda yüzde 5 geriledi

Avrupa'da inşaat üretimi azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) bugün açıkladığı verilere göre, 19 üyeli Avro Bölgesi’nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi bu yılın ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,2, geçen yılın ağustos ayına kıyasla da yüzde 6 geriledi.

Araç Üretimi, Döküm ve Talaşlı İmalat Merkezi Üretim Tesisi projesinin toplantısı 27 Ekim'de!

Sakarya Karasu'da bulunan Savunma Sanayi Araçları Üretimi, Otobüs Üretimi, Ticari Araç Üretimi, Döküm ve Talaşlı İmalat Merkezi Üretim Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 27 Ekim 2015 günü yapılacak.

Sanayi üretimi Ağustos ayında yüzde 2,9 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,2, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi de bir önceki aya kıyasla yüzde 2,9 arttı.

Avrupa'da sanayi üretimi Temmuz'da yüzde 1,9 arttı!

Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi bu yılın temmuz ayında beklentileri aşarak bir önceki aya göre yüzde 0,6, yılık bazda da yüzde 1,9 arttı.

Avrupa'da inşaat üretimi 2.3 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) açıkladığı verilere göre, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde mevsimsellikten anndırılmış inşaat üretimi bu yılın haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 1,9, geçen yılın haziran ayına kıyasla da yüzde 2,3 azaldı.

Avrupa'nın inşaat üretimi yüzde 2.3 azaldı!

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi haziran ayında yıllık bazda ise yüzde 2,3 azaldı. AB'ye üye ülkeler arasında inşaat üretiminde aylık bazda en fazla azalış yüzde 4,5'le Almanya'da oldu.

Beyaz eşya üretimi yüzde 11 arttı!

Türkiye'de beyaz eşya üretimi, yılın ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11'lik artışla 11 milyon 849 bini geçti.

pontoon tekne üretimi Haberi

pontoon tekne üretimi

Çok amaçlı tekne sektöründe ABD'ye rakip çıktık


-Dolmuşçuluk, balıkçılık ve gezi amaçlı kullanılabilen, üzerine ekipman yüklendiğinde milli park ve göllerde tamir-bakım işleri, sınır güvenliği, sahil güvenliği gibi konularda da hizmet verebilen teknelerin yapımına devam eden firma, Afrika'dan da sipariş alarak ABD'ye rakip oldu


 Ankara OSB'de kurulan bir firma, daha çok ABD, Kanada ve Avustralya'da üretilerek dünyaya bu ülkelerden pazarlanan Pontoon teknelerinin üretimini gerçekleştirerek, pazara ortak oldu.


IMTES Firması Genel Müdürü Harun Reşit Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'pontoon' sınıfı teknelerin ABD'de çok uzun yıllardır kullanıldığını daha sonra da Avrupa'ya yayıldığını belirterek, Türkiye'de satılan tekneyi artık yüzde 100 yerli firma olarak Ankara'da ürettiklerini söyledi.


Pamuk, CarettaPontoon teknelerin katamaran gibi 2 ya da 3 alüminyum, içi hava dolu tüp üzerine yerleştirilen düz güverte üzerine inşaa...