01 / 06 / 2024

Porsche dizaynı rezidans nerede

Porsche dizaynı rezidans nerede

ABD'nin kumsallarıyla tanınan Miami kentine multi milyarderler için yapılan rezidansların fiyatı 8 ila 64 milyon TL arasında satışa çıkacak. orsche dizaynı rezidans kulede, arabalar için özel hazırlanmış garaj sistemi bile bulunuyor...

Caner Erkin, Miami Porsche Design Tower'dan rezidans aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için Miami'deki Porsche Design Tower adlı gökdelenden 7 milyon dolara lüks daire satın aldı.

Kurtköy Vogue Rezidans ödeme koşulları!

Kurtköy Vogue Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanabilmek mümkün. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede konutlar 3 farklı tipte dizayn edildi.

AND Kartal Rezidans satılık ev!

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık!

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Propa Plus Rezidans nerede?

Propa Plus'ta en küçük daire 68 metrekare olarak dizayn edildi. Propa İnşaat imzası ile yükselen projede 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Peki Propa Plus Rezidans nerede?

Atmaca Bahçeşehir Rezidans nerede?

Dairelerin 2+1'den 6+2'ye kadar farklı tipte dizayn edildiği Bahçeşehir Atmaca Konutları 48 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Atmaca Bahçeşehir Rezidans nerede?

DKY On Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek olan proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. DKY On Rezidans satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi.

NND 100 Tower Rezidans satılık!

Nanda Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda hayata geçiriliyor. NND 100 Tower Rezidans satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve penthouse şeklinde dizayn edildi.

DAP Adam Kule Rezidans iletişim!

Daire tiplerinin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans Evleri'nde satış süreci devam ediyor. DAP Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Dragos Adam Kule Rezidans!

Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başladığı projede toplam 350 adet daireden meydana geliyor. Dragos Adam Kule Rezidans projesinde daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Esenyurt Hep İstanbul Rezidans fiyat!

Toplam 1424 daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Hep İstanbul Rezidans fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 387 bin 500 TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule Rezidans satılık!

Dap Yapı tarafından inşa edilen Adam Kule projesi 350 adet üniteden meydana geliyor. Maltepe Adam Kule Rezidans satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Porsche dizaynı rezidans nerede Haberi

Porsche dizaynı rezidans nerede


ABD'nin kumsallarıyla tanınan Miami kentine multi milyarderler için yapılan rezidansların fiyatı 8 ila 64 milyon TL arasında satışa çıkacak. Dünyaca ünlü otomobil markası Porsche dizaynı rezidans kulede, arabalar için özel hazırlanmış garaj sistemi bile bulunuyor. 190 metre boyunda ve 60 kat yüksekliğinde inşa edilecek kulenin her katına ev sahipleri otomobillerinden inmeden çıkabilecek. Araçlarıyla binanın zemin katına gelecek olan kule sakinlerini, özel bir asansör sistemi 60 ila 90 saniye içerisinde istedikleri kata çıkaracak. Dairelerine giren kişiler 60'ıncı katta olsalar da ortalarında duran özel camlı alandan otomobillerini görebilecek. 3 otomobil asansörü olan kulede toplamda 284 araç için garaj alanı bulunuyor. İnşaat halindeki dairelerin 4 ila 32 milyon dolar (8 ila 64 milyon TL) arasında alıcı bulduğu belirtiliyor. Şimdiden 22 rezidans satıldı....