30 / 04 / 2024

Portigon istanbul kuruluş

Portigon istanbul kuruluş

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Portigon A.G. Merkezi Düsseldorf İstanbul Merkez Şubesi'nin kuruluş iznini iptal etti. Firma konuyla ilgili olarak resmi sitesinden duyuru yaptı.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

İstanbul Deprem Bilim Kurulu'ndan son dakika deprem önerileri: Boş konut stoku, gökdelenler, deniz ulaşımı...

İBB’nin bir araya getirdiği 'İstanbul Deprem Bilim Kurulu' tarafından şehrin, beklenen büyük depreme hazırlanması için bazı önerileri gündeme getirdi. Peki bu öneriler neler? 

İstanbul için Deprem Bilim Kurulu oluşturuldu!

Alanında uzman isimlerin yer aldığı ‘Deprem Bilim Kurulu’nu toplayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden sonra bulundukları tespitleri anlattı. 

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Adalar'ın yeni imar planı, İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu’nda!

Adalar 1/ 1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu’nun önüne geldi. Adalar Belediyesi ve İBB onayladığı planı koruma kurulunun da onaylaması halinde uygulanacak.

Büyükyalı İstanbul yönetim kurulu komitelerini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükyalı İstanbul yönetim kurulu komitelerini yayınladı.

İstanbul Finans Merkezi Koordinasyon Kurulu oluşturuldu!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezine ilişkin genelge Resmi Gazete'de yer aldı. İFM Eylem Planı çalışmaları çerçevesinde İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Koordinasyon Kurulu oluşturuldu.

Eminönü'ndeki Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu binası yıkılacak hale geldi!

ISTANBUL'un tarihi ve kültürel yapılarıyla ilgili restorasyon ve inşaat projeleri için hayati kararlar alan İstanbul Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun yer aldığı bina dökülüyor. Eminönü'ndeki tarihi binanın duvarları rutubetten yıkılacak halde.

İstanbul Sanayi Odası Çevre İhtisas Kurulu toplantısı yapıldı!

Çevre mevzuatından kaynaklanan sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilgili tarafların aynı platformda buluşmasını sağlamak üzere teşkil edilen İstanbul Sanayi Odası Çevre İhtisas Kurulu toplantısı gerçekleştirildi...

CHP'den İstanbul için Kent Suçları İzleme Kurulu!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, kentteki imar planları ve projelerini mercek altına alarak, kente karşı işlenen suçları izleme kararı aldı. Bu doğrultuda İstanbul İl Başkanı'nın başkanlığında Kent Suçları İzleme Kurulu kuruldu.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

Kuruluş İnşaat The İstanbul Veliefendi!

Kuruluş İnşaat The İstanbul Veliefendi fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 486 tane daireden oluşan projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor.

YDA Group ile Kuruluş İnşaat - The İstanbul Veliefendi!

YDA Group ile kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesinde 188 metrekare 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Portigon istanbul kuruluş Haberi

Portigon istanbul kuruluş

BDDK'nın konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, tasfiye halindeki Portigon A.G. merkezi Düsseldorf İstanbul Merkez Şubesi'nin kuruluş izninin, Bankacılık Kanunu'nun ilgili maddesi uyarınca iptal edilmesine karar verildi. Firma konuyla ilgili olarak resmi sitesinden, "Alınan kararlar dogrultusunda, Portigon AG yurtdışı şubeleri ilgili ülkelerdeki mevzuata uygun olarak kapanacaktır. Bu bağlamda Portigon AG (PAG) önemli bir aşama kaydederek planladığı şube kapanışlarından birini daha gerçekleştirmiştir. Portigon AG Istanbul Şubesi’nin tasfiyesi sonlanmış ve ticaret sicilinde tescili 8 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla gerçekleşerek 14 Temmuz 2014 tarihli ve 8611 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yayınlanmıştır" açıklamasını...