17 / 05 / 2024

Porto Koza Emlak adres

Porto Koza Emlak adres

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Emlak yatırımcılarının adresi Porto Montenegro!

Geçmiş zamanlarda savaş gemilerinin barınağı olan Karadağ'daki Porto Montenegro şimdi Akdeniz'in en görkemli mamalarından biri. Üstelik AB ülkelerinde yüzde 25'e çıkan vergiler burada yüzde 7. 

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed Abdelhamıd Hassane, Abdulnaser Samara, Ahmad Almamlouk, Mudhafer Jameel Shannoon ve Wael Salah Abdelaal ortaklığında kuruldu. 

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Maya Emlakçılık İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Emlakçılık İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Alkazak, Mohamad Ayham, Maya Jandalı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638.Sokak'ta kuruldu.

Seçim sonuçları en çok emlak hisselerine yaradı!

1 Kasım seçim sonuçları Borsa İstanbul'da en çok kamu ve emlak hisselerine yaradı. Doğan ve Koza Grubu'ndaki kayıp da dikkat çekti.

Cuma Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cuma Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Güven Yavuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1655 Sokak'ta kuruldu.

Aman İnşaat ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman İnşaat ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Wajıh Alaswad ve Hamdı Alsamman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu.

El Cevde Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Cevde Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Sabri Hamid Masood Masood tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu.

İMKB'de en çok işlem gören 2. hisse Emlak Konut GYO oldu!

 İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda en çok işlem gören hisse senetleri Garanti Bankası, Emlak Konut Gayrimenkul, İş Bankası (C), Vakıflar Bankası ve Koza Altın oldu.  

Milli Emlak Ankara'da 3 gayrimenkul satacak

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle ve Gölbaşı'nda farklı imar durumuna sahip 3 gayrimenkul satacak.

Milli Emlak Müdürlüğü 150 uzman alacak

Milli Emlak Uzman Yardımcılığı giriş sınavına katılacaklar için duyuru...

Tarım arazilerine emlak vergisi

Adana Büyükşehir Belediyesi sınırları kapsamına alınan belde ve köylerdeki tarım arazilerine emlak vergisi ihtarnameleri geldiği bildirildi

Bursa'ya 2. Milli Emlak Müdürlüğü kuruldu

Bursa'da, nüfus artışına paralel iş ve işlemlerdeki yoğunluk nedeniyle ikinci Milli Emlak Müdürlüğünün kurulduğu bildirildi.

Porto Koza Emlak adres Haberi

Porto Koza Emlak adres

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:

Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Cumhuriyet Mah. 1979. Sok. Öney Garden Recidance AP.N.16/19...