28 / 04 / 2024

Posta İşletmesi

Posta İşletmesi

1999 yılında Posta İşletmesi, Galatasaray Postanesi'ni müze yapacakmış. 1875 yılında tüccar Theodor Sıvacıyan tarafından 26 bin liraya Galatasaray Lisesi'nin karşısında inşa edilen tarihi bina Posta Müzesi olarak hizmet verecekmiş.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Kocaeli'de 40.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! Orman İşletmesi tarihi duyurdu! 

İzmit Orman İşletmesi, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Ş. Kullar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o ihale ile ilgili merak edilenler... 

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 196 memur alımı yapıyor! KPSS taban puan şartı yok! Memur olmak isteyenlere müjde!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi kendi bünyesinde çalıştırmak üzere KPSS şartı olmadan, 196 memur alımı yapacağını açıkladı. Peki Devlet Hava Meydanları İşletmesi başvuru şartları...

PTT bu yıl 18-35 yaş arası personel alacak mı? Posta Telgraf Teşkilatı personel alımı şartları neler?

İş arayanların gündeminde Posta Telgraf Teşkilatı (PTT)'nin personel alımı yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. Peki PTT 2023 yılında personel alımı yapacak mı? İşte detaylar...

Ticaret Bakanlığı’ndan çok önemli uyarı: E-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlıyorlar!

Ticaret Bakanlığı, bayram öncesi vatandaşları uyardı. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Ramazan Bayramı’nı birleştirip tatile gidecekleri dolandırıcılara karşı uyaran Bakanlık, kopya edilmiş web sitelerinin yanı sıra e-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlandığını bildirdi.

Anket tuzağına dikkat! E-posta veya SMS ile gelen anketlere karşı uyanık olun! Kişisel bilgileriniz çalınabilir!

İnternette gezinirken her gün karşımıza yeni bir anket çıkıyor. E-posta veya SMS ile gönderilen anketlerin doldurulması karşılığında bazen para ödülü veya cep telefonu gibi cazip hediye vaatleri de sunuluyor ancak her zaman bu tip gönderilere karşı dikkatli olmakta yarar var.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımına başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen o şartlar!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramiz Polat ve Halis Polat ortaklığında açıldı.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

TMSF, Metin Ayar Ticari İşletmesi'nin 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Metin Ayar Ticari İşletmesi'ne ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 240 bin TL'den başlıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Posta İşletmesi Haberi

Posta İşletmesi



Posta İşletmesi, ''dünyanın en güzel postanesi''ni müze yapıyor


Güzelim postane müzelik oldu


    Bir kenti kent yapan en önemli şeylerden biri tarihi. Hele de İstanbul gibi imparatorlukların başkenti olmuş bir kenti düşünürsek... Peki İstanbullular, Amsterdamlılar gibi 1700'lerden kalma evlerde yaşayabiliyor mu? Kaçta kaçı tarihin sindiği, güzelleştirdiği, anlam kattığı ofislerde, geçmişten geleceğe bağlanarak çalışabiliyor? İngilizler gibi 200 yıllık geçmişi olan bir pub'da içkisini yudumlayabiliyor mu? Ne kadarı, önceki asırlardan bugüne uzayan taş binalarda, yaşadığı toprakların kültürünü, tarihini soluya soluya eğitim görüyor?


    Tabi ki çok azı. Ama İstanbullular, tam 92 yıldır yaklaşık 125 yaşındaki bir binadan atabiliyordu mektuplarını. Telefon faturasını,...