19 / 07 / 2024

Power Trust İnşaat

Power Trust İnşaat

Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Benham Bahgbani, Nergiz Tarzdeh ve Peyman Ebrahimi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu

Power İnşaat Cadde Çerkezköy projesi resmen başlıyor! 819 milyon TL'lik karma proje geliyor!

Power İnşaat, Tekirdağ'da inşa edeceği yeni projesi Cadde Çerkezköy'ün inşaatına resmen başlıyor. Karma proje olarak yükselecek olan Cadde Çerkezköy, 819 milyon 63 bin TL'ye mal olacak.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Shokrullah Yaqoubı tarafından kuruldu.

Jfs Power İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jfs Power İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Faraj Alnamır tarafından kuruldu.

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Msutafa Kılıç, Samet Yılmaz ve Zafer Parlar ortaklığında kuruldu.

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Dor tarafından Bayrampaşa'da kuruldu.

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Alaısavy, Kerem Savaş Keleş, Hakime Furkan Alaısavy ve Merve Keleş ortaklığında kuruldu.

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Er tarafından kuruldu.

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Trust İstanbul Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust İstanbul Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şanlı tarafından kuruldu.

Power Proof Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power Proof Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İmad Almoussa ve Mohamad Almohamad ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Power Trust İnşaat Haberi

Power Trust İnşaat

Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Benham Bahgbani, Nergiz Tarzdeh ve Peyman Ebrahimi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Hasanpaşa, Dr. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, No:37/6...