06 / 05 / 2024

POWERSUN ENERJİ ELEKTRİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

POWERSUN ENERJİ ELEKTRİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

Powersun Enerji Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Powersun Enerji Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Powersun Enerji Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile Küçükçekmece'de kuruldu.

TEDAŞ elektrik borçlarını yeniden yapılandıracak!

TEDAŞ 2014 yılında yaptığı yapılandırmada 3.5 milyar liralık borcun yarım milyarını tahsil edebildi. Şimdi kalan miktar için adım atılıyor. ELEKTRİK borçlarının yeniden yapılandırılması gündeme alınıyor.

Hatay Arsuz Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Culha, Karayolları 5. Bölge Genel Müdürlüğü ile ENERJİSA yetkilileri ve Arsuz Uluçınar Köprüsü’nü yeniden inşa edecek olan yüklenici firma temsilcileri ile birlikte koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Elektrik Üretim A.Ş yapım ihalesi gerçekleşti!

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/103784 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Elektrik Üretim A.Ş yapım ihalesi tamamlandı!

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü(EUAŞ) İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/05849 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleşti..

Doğalgaz kullanımında rekor kırdık!

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul’da katıldığı program sonrası basın toplantısı düzenledi.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldız, Türkiye’de son on günde 2 milyar küp doğalgaz kullanıldığını söyledi.

Elektrik Üretim A.Ş. hizmet alım ihalesi sonuçlandı!

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) inşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/74437 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini pazarlık usulü ile gerçekleştirdi...

Elektrik faturalarınızı yarıya düşürebilirsiniz!

ELEKTRİK Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, " Akıllı sayaç kullanıp elektrik tüketiminde saat farkına göre yarı yarıya kadar tasarruf sağlanabilir " dedi.

Alarko ve Cengiz, santral için köylüleri iknaya çalışıyor!

ENERJİ sektörünün iki dev ortağı Alarko ve Cengiz İnşaat, Biga 'da kurmak istediği 1200 MW 'lik termik santrale köylüler tepki gösterince ikna turu yapmaya karar verdi. Köylüler Almanya 'ya götürülecek ve “Termik santral teknolojisi çok ama çok gelişti

Taner Yıldız: Bu kış doğalgaza zam yok!

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, œDoğalgazda zamsız bir kış geçireceğimiz kanaatindeyim dedi. Yıldız şunları söyledi: œBu konuda çok rahatım

Alışveriş merkezlerinde kira kavgası kızışıyor!

Geçtiğimiz 1-2 yıl içinde açılan yeni alışveriş merkezlerine ödenen astronomik kiraları baz alan Profilo, Capitol, Agora (İzmir) gibi eski sayılabilecek alışveriş merkezleri, "Yeniler pahalı, biz ucuz kaldık", "Dolar düştü, koşullar değişti" gibi gerekçel

KİPTAŞ'ın yeni kampanyası 6 Aralık'ta!

KİPTAŞ'ın Küçükçekmece'de inşa edeceği, 55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak konut projesine başvurular 6 Aralık'ta başlayacak. Kampanya'da aylık faiz oranı ne? Kaç konut olacak? www.emlakkulisi.com farkıyla gelişmelerden haberdar olmak için tıkla

POWERSUN ENERJİ ELEKTRİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres Haberi

POWERSUN ENERJİ ELEKTRİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

Powersun Enerji Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile Küçükçekmece'de Salih Sedat Soysal tarafından kuruldu.


Powersun Enerji Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. İlgili kurum ve kuruluşlardan gerekli lisans alınarak mevcut enerji kaynaklarının ve yeni  teknolojik kaynaklarla bulunabilecek enerji kaynaklarının, elektrik enerjisine dönüştürülmesi, için üretim tesisi kurmak veya  kurulmuş olan tesisleri devralmak, kiralamak, kiraya vermek, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin veya kapasitesinin toptan veya perakende satış lisansına sahip tüzel kişiler ve serbest tüketicilere ikili anlaşma yoluyla satışını yapmak, 2 İlgili kurum ve kuruluşlardan gerekli lisans alınarak, Rüzgar Enerjisi, Güneş Enerjisi, Dalga(Gel­Git) Enerjisi, Biyokütle Enerjisi, Biyogaz Enerjisi, Elektrik  Santrali ve Hidroelektrik Santrali kurmak, devir almak, kiralamak, kiraya vermek. Konusuyla...