15 / 05 / 2024

Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Tuzla, Orhanlı Mescid Mahallesi, Halk Caddesi'nde kuruldu.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli atıldı!

Mevcut bakım, ikmal atölyelerinin ihtiyaca cevap veremez nitelikte olması nedeniyle asfalt tesislerinin yanında başlatılan Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli bugün atıldı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Akgen Yapı Asfalt İnşaat Makine Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgen Yapı Asfalt İnşaat Makine Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serhat Akyürek ve Murat Akyürek ortaklığında kuruldu.

TOKİ Sarıgöl Konutları'ndaki asfalt sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Sarıgöl ziyaretinde TOKİ sakinlerine verdiği asfalt sözü, kısa sürede yerine getirildi. Sarıgöllüler, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü!

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle çöken asfalta düşen iki araçta hasar oluştu. Araçlar da çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

Gölcük Ulaşlı'da asfalt çalışması yapıldı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaya devam ediyor. Bu yönde Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde tamamlanan Asfalt çalışması sonrasında, tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

Çilek’ten İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı!

Dünya standartlarındaki tesislerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyası tasarım ve üretimini gerçekleştiren Çilek, üretim rakamına ulaşabilmek için Bursa İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı planladı.

Eskişehir Odunpazarı ve Sivrihisar'daki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Odunpazarı, Han, Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerinden sonra Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arasındaki yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Eskişehir Beylikova ve Sivrihisar'da asfalt kaplamaları tamamlandı!

Eskişehir'de Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arası toplam 3,5 km. yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası toplam 7,4 km.’nin asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı' ndan yapılan açıklamada Hatay genelinde yol onarım ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirdi. Bu kapsamda 9.2 kilometre yol asfaltlandı

Türkiye asfalt üretiminde Avrupa'nın zirvesinde!

Türkiye Asfalt Müteahhitleri Derneği (ASMÜD) Başkanı Ayberk Özcan, Türkiye'nin geçen yıl 46 milyon tonluk asfalt üretimi ile Almanya'yı da geride bırakarak Avrupa'da liderliğe yükseldiğini belirtti.

Türkiye asfalt üretiminde Avrupa'nın zirvesinde!

Türkiye, başkanlığını yaptığı Avrupa Asfalt Üstyapı Birliği verilerine göre, asfalt üretiminde Almanya'yı geride bırakarak Avrupa'nın zirvesine yükseldi. Türkiye'yi, Almanya, Fransa, İtalya ve İngiltere takip etti.

Korkuteli'nde asfalt, kaldırım ve içmesuyu çalışmaları devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu yaptığı açıklamada, ilk olarak Fatih Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışmalarına başlandığını belirterek, "İlçenin değişik yerlerinde yoğun mesai harcıyoruz" dedi

Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta kuruldu. 


Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Asfalt bitümlü sıcak karışım üretimine yarayacak ilk madde ve yardımcı maddeleri temin etmek bunlar için bina tesis işletme veya şirketler kurmak işletmek.


Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Orhanlı Mescid Mahallesi, Halk Caddesi,...