18 / 07 / 2024

Poyrazköy köprü yıkılmak üzere

Poyrazköy köprü yıkılmak üzere

Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak hayata geçirilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü iki uçtan bağlandı. Köprünün Anadolu yakasındaki ucunda yer alan Poyrazköy'de ise başka bir köprünün tedirginliği yaşanıyor.

AB ve Apple arasında 14 Milyar Dolarlık Vergi Mücadelesi

AB rekabet düzenleyicileri, bir alt mahkemeyi geçersiz kılmak ve Apple'a İrlanda'ya ödenmemiş 13 milyar avroluk (14,3 milyar dolar) gibi rekor bir vergi ödemesi için Salı günü bloğun en yüksek mahkemesine başvurdu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Okul Öncesi eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını açıkladı. Bakan Özer, Türkiye genelinde eğitime erişimi kalıcı kılmak için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Detaylar haberimizde...

Kia ceed serilerinde Nisan zammı ne kadar? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

Kia en üst düzeyde konfor ve katılım için geliştirildi. Yükseltilmiş sürüş yüksekliğine rağmen yeni XCeed, ısmarlama süspansiyon ayarı, kompakt dış boyutları,  sayesinde sürüşü çekici kılmak üzere tasarlandı.  Peki 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

2023 engelli hangi araçları alabilir? 2023 yılında engelli araç limiti ne kadar olacak?

Engelliler için hayatı daha kolay kılmak için kendilerine verilen çeşitli haklar vardır. Onlardan biri de araç alımı ve araç kullanımı ile ilgilidir. Bu konuda merak edilen bazı hususlar vardır.

Kentsel dönüşümde bunlara dikkat edin! Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır? Hemen okuyun!

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında, risk altında kabul edilen yıkılmak yerine deprem yönetmeliğine uygun daha kalıcı yapılar inşa ediliyor. Peki kentsel dönüşümün şartları nelerdir, dönüşüm kira yardımı nasıl, nereden alınır, kira yardımı alma belgeleri neler?

İngiltere'de gençler kira ödeyemiyor! Yıkılmak üzere olan evlerden yaşıyorlar!

İngiltere'de kira ödemekte zorlanan 30 yaş altı gençlerin sayısı artıyor. Yıkılmak üzere olan evlerde yaşıyorlar!

Her anınızı ölümsüz kılmak için Samsung Galaxy A53 A101'de satışta! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük marketler zincirindnen biri olan A101'de kamerası ile dillere destan olan Samsung Galaxy A53 satışta! Peki, A101'de Samsung Galaxy A53 fiyatları ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ankara'daki Cebeci Stadı'nın yıkılma planlarına tepki!

Ankara'da yer alan Cebeci Stadı'nın yıkılması planlanıyor. Vatandaşlar, yıkılmak istenen stat için tepki gösterdi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanım alanlarını görünür kılmak amacıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması için kayıtlar başladı.

Afyonkarahisar'daki Atatürk Konağı yıkılmak üzere!

Afyonkarahisar'da Atatürk ve Mehmetçiğin karargahı olarak kullanılan konak bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya.

İzmir'de hasar gören binalardan numuneler alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri yıkılmak üzere olan Barış Sitesi'nden numune aldı. Depremde hasar gören 3 bina iş makinaları desteğiyle ayakta tutulmaya çalışılıyor.

Martı GYO'ya 45 yıllık arsa tahsisi!

Martı GYO tarafından Muğla Ortaca'da 79 bin 81,51 metrekare yüzölçümlü orman vasıflı taşınmazın üzerinde 496 yatak kapasiteli 1. sınıf tatil köyü yapılmak amacıyla 2 Eylül 1997 tarihinde 45 yıl süreyle Martı Otel İşletmeleri A.Ş. lehine kesin tahsisi yapıldı. 

Poyrazköy köprü yıkılmak üzere Haberi

Poyrazköy köprü yıkılmak üzere

Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak hayata geçirilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü iki uçtan bağlandı. Köprünün Anadolu yakasındaki ucunda yer alan Poyrazköy'de ise başka bir köprünün tedirginliği yaşanıyor. Poyrazköy sakinleri, 1963 yılında NATO Kuvvetleri'nin geçişi için inşa edilen küçük köprünün yıkılma korkusuyla günlerini geçiriyor. Turistlerin seyir keyfi için geldikleri kaleye geçişi sağlayan köprü, taşıyıcılarındaki yıpranmalar ve yıkılma tehlikesine rağmen kullanılıyor. 2007 yılında köprünün yapımı için başvurduklarını belirten Poyrazköy Muhtarı Ahmet Ersoy, "İnşallah bizim köprümüz de kısa zamanda yenilenir. Caminin üzerinden geçen köprü yıkılırsa Allah korusun çok kötü olur" diye...