09 / 05 / 2024

Praktiker İstMarina yeni mağaza

Praktiker İstMarina yeni mağaza

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Praktiker'e Fresh kardeş!

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

Praktiker mağazalaşmaya hız verdi!

Türkiye'de 21 mağazası bulunan Praktiker, 1,5 yıllık yeniden yapılanma sürecinin ardından mağazalaşmaya hız verdi. Şirket bu yıl 15 yeni mağaza açacak. Mağaza metrekarelerini de büyüten Praktiker, bin kişilik yeni istihdam sağlamayı planlıyor.

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Praktiker evlerde pratik çözümler sunuyor!

Praktiker, evi ya da kendisi için en pratik çözümleri arayanların adresi oldu. En yeni trendleri tüketicisiyle buluşturan Praktiker’e gelenler, özel fiyatlı ürünlerle küçük dokunuşlar yaparak evini daha renkli hale getirecek.

Black Decker 600W matkap alana taşıma çantası ve uç Praktiker’den hediye!

‘Evde yoksa Praktiker’de vardır’ sloganıyla kaliteli ürünleri, uygun fiyata sunan Praktiker, yeni yıla kampanyalarla başladı. Black&Decker 600W matkap alana taşıma çantası ve uç Praktiker’den hediye.

Dap Yapı'dan dört yeni proje geliyor!

İnşaat sektöründe son yıllarda hayata geçirdiği Dap Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve İstMarina gibi projelerle tanınan Dap Yapı, dört yeni projeyi daha gündemine aldı.

DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi!

DAP Yapı’nın İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘International Property Awards’da, ‘2014-2015 Yapı Geliştirme’ kategorisinde ‘Dünya’nın En İyi Projesi’ seçildi. DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi

Dap Yapı' nın yeni projeleri petek ve adam figürlerine benzeyecek!

Kartal'da İstMarina projesini hayata geçiren Dap Yapı, projenin çevresinin de gelişimi için 30 milyon liralık yatırım yaparken, yeni projelere de odaklanıyor. Dap Yapı, yeni projelerinde petek ve adam figürlerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Dap Yapı 2015'te 3 yeni projeye başlayacak!

Dap Yapı Kartal'da yer alan 1453 konuttan oluşan İstMarina projesinden sonra Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projesini hayata geçiriyor.

Praktiker, franchise ile büyüyecek!

Geçen yıl Türkiye’ deki mağazalarını kapatarak ülkeden çıkan Alman yapı market zinciri Praktiker, Türkiye’ de yeniden yapılanma kararı aldı. Şirketin yeni hedefi ise franchise ile büyümek...

Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje!

Dap Yapı İstmarina projesiyle Dubai CitysCape Global 2014'e katıldı. Türkiye'de görüşmek üzere rezervasyonların alındığı projenin 3'te 2'si satıldı. Proje Kartal'da hayata geçiriliyor.Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje daha geliyor.

Praktiker'in yeni mağazası Mahmutbey'de açılıyor

Praktiker; Kartal, Ümraniye, Güneşli ve Bayrampaşa'dan sonra İstanbul'daki 5. mağazasını Mahmutbey'deki 212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi'nde açıyor.

Praktiker İstMarina yeni mağaza Haberi

Praktiker İstMarina yeni mağaza

Praktiker 14 kategorideki 40.000 ürün çeşidiyle, 2018 yılında Türkiye çapında yeni mağazalar açmaya devam ederek, büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.

Praktiker'in Kartal’daki İstMarina’daki mağaza açılışı Praktiker Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Yalçın tarafından yapıldı. 


Büyümesini sürdürecek

Açılışta konuşan Dr.Hasan Yalçın, 2018 yılında orta ve büyük ölçekli mağaza konseptinde 20 yeni Praktiker mağazası daha açmak istediklerini söyleyerek, bu mağazalarda da en az 1000 kişiye istihdam imkanı sağlayacaklarını aktardı. “Gelişen ve büyüyen metrekarelerde en az 40 bin ürünle ziyaretçilerimize hizmet vermeyi hedefliyoruz,”diyen Yalçın, şöyle konuştu:

“Yeni mağazamızda müşterilerimizin alışveriş yaparken zevk alacakları bir dizayn gerçekleştirmeye çalıştık. Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda ev dekorasyonu ürünlerine de geniş yer verdik. Evini geliştirmek ve güzelleştirmek isteyen herkese ve her bütçeye uygun ürünleri Praktiker mağazalarında bulmak mümkün. Ziyaretçilerimizin mağazalarımızdan keyifle aldıkları ürünleri...