04 / 05 / 2024

praktiker matkap

praktiker matkap

Dünyanın önde gelen el aletleri üreticisi Black&Decker ürünleri özel fiyat ve hediye yardımcı ürünleriyle Türkiye’nin en pratik yapı marketi Praktiker’de satışa sunuluyor.

ŞOK Market'te taş motoru 449 TL, matkap 299 TL, vidalama 139 TL! ŞOK kataloğu 4 Ocak 2023 fiyat listesi

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta taş motoru 449 TL, matkap 299 TL, vidalama 139 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, ŞOK'ta bu diğer ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte ŞOK kataloğu 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

A101’de yer yerinden oynayacak! 2.5 kg baldo pirinç 69.90 lira! İşte 1 Aralık 2022 fiyat listesi...

A101’in 1 Aralık’tan itibaren geçerli olacak aktüel ürünler kataloğu yayınlandı.  İndirimli ürünler arasında yer alan 2.5 kg baldo pirinç 69.90 liraya, darbe matkap 299 liraya satışa sunulacak. İşte A101 1 Aralık 2022 fiyat listesi…

Praktiker'e bir yıllık konkordato!

Mali yapısı bozulduğu gerekçesiyle 3 aylık geçici konkordato ilan eden yapı market zinciri Praktiker'e, bir yıllık daha konkordato süresi verildi.

Erzurum 15 metrelik minare yıkılıyor!

Erzurum’un Oltu ilçesinde 1983'teki depremde hasar gören ve çatlakları büyüyen Mısr-i Zunun Cami’nin minaresinin yıkımına karar verildi. Yıkım ustası Razi Pala, 15 metre yüksekliğindeki minareyi matkap ve spiral taşı ile yıkmaya başladı.

Praktiker'e Fresh kardeş!

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

Praktiker mağazalaşmaya hız verdi!

Türkiye'de 21 mağazası bulunan Praktiker, 1,5 yıllık yeniden yapılanma sürecinin ardından mağazalaşmaya hız verdi. Şirket bu yıl 15 yeni mağaza açacak. Mağaza metrekarelerini de büyüten Praktiker, bin kişilik yeni istihdam sağlamayı planlıyor.

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Praktiker, Elazığ'da mağaza açtı!

Praktiker, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Elazığ, 500 metrekarelik alanda 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ve şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayacak.

Praktiker Pratik Mersin Tarsus'ta açıldı!

Praktiker, Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk Praktiker Pratik mağazasını Mersin-Tarsus’ta sürpriz indirimlerle açtı. Praktiker Pratik Tarsus, 950 metrekarede sunduğu 5 bin ürünle bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacını karşılayacak

Praktiker Batman'da mağaza açtı!

Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Praktiker 1.000 metrekarelik mağazalarla büyüyecek!

Kâr edemiyor diye 2013’te Türkiye’den çıkan Alman Praktiker’i geçen yıl Practical Retail Holding geri getirdi. Şirket, Türkiye’de ‘Pratik’ adını verdiği 300-1.000 metrekarelik mağazalarla büyüyecek.

Praktiker 5 ilde 5 mağaza açacak!

Kâr edemiyor diye 2013’te Türkiye’den çıkan Alman Praktiker’i geçen yıl Practical Retail Holding geri getirdi. Şirket, Türkiye’de ‘Pratik’ adını verdiği 300-1.000 metrekarelik mağazalarla büyüyecek.

praktiker matkap Haberi

praktiker matkap

‘Evde yoksa Praktiker’de vardır’ sloganıyla kaliteli ürünleri, uygun fiyata sunan Praktiker’den Black&Decker darbeli matkap ve dekupaj testeresi alanları özel Praktiker fiyatı ve hediyeler bekliyor. Praktiker’den markanın 710 Watt gücündeki darbeli matkabını alanlar içinde çeşitli boyutlardaki uç ve taşıma çantasını da kapsayan 40 parça hediye aksesuar setinin de sahibi oluyor. Ahşap, metal ve beton yüzeylerde kullanılabilen matkap geliştirilmiş darbe mekanizmasıyla yüzde 13 daha hızlı darbe hareketi sağlıyor.


Ayrıca Black&Decker’ın Autoselect Dekupaj Testeresi de 1 adet hediye dekupaj bıçağıyla satılıyor. 520 Watt gücündeki testere yenilikçi Autoselect teknolojisiyle zahmetsiz şekilde kaba, hassas, düz açılı veya kavisli kesme imkanı sunuluyor. İstenilen uygulama seçildiğinde testere hız ayarını otomatik olarak yapıyor.


Fiyatlar:


Darbeli matkap: 148.90 TL


Dekupaj testere: 144.90...