28 / 04 / 2024

praktiker şubeleri

praktiker şubeleri

Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Praktiker 1.000 metrekarelik mağazalarla büyüyecek!

Kâr edemiyor diye 2013’te Türkiye’den çıkan Alman Praktiker’i geçen yıl Practical Retail Holding geri getirdi. Şirket, Türkiye’de ‘Pratik’ adını verdiği 300-1.000 metrekarelik mağazalarla büyüyecek.

Praktiker'in ilk franchise mağazası Batman'a!

Geçen yıl Türkiye’de yeniden yapılanma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker, ilk franchise mağazasını önümüzdeki ay içinde Batman’da açmaya hazırlanıyor..

Praktiker AG Türkiye'deki dokuz mağazasını kapatacak!

Alman yapı marketleri zinciri Praktiker AG Türkiye'deki dokuz mağazasını kapatarak ülkeden çıkacağını açıkladı

Praktiker Türkiye'den çekiliyor!

Alman yapı marketleri zinciri Praktiker mağazalarını kapatarak Türkiye'den çıkacağını açıkladı.

İMO'dan kanun değişikliğine ilişkin açıklama!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odasına bağlı şubeler, TMMOB kanununun değiştirilmek istenmesine dair açıklamalarda bulundu. İMO şubeleri tarafından yapılan açıklamada, "Birliğimizi bozan hiçbir değişikliği kabul etmiyoruz" denildi...

Bankalar 24 Nisan'da kapalı olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 kentte 24 Nisan 2020 Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Praktiker'e bir yıllık konkordato!

Mali yapısı bozulduğu gerekçesiyle 3 aylık geçici konkordato ilan eden yapı market zinciri Praktiker'e, bir yıllık daha konkordato süresi verildi.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

TOKİ'nin 50 bin konutuna yoğun ilgi! Banka şubeleri kilitlendi!

TOKİ'nin 67 ilde başlattığı 50 bin sosyal konut projesi kampanyasına vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Proje kapsamında son 2 güne girilirken Halkbank şubelerine 13 günde 250 bin kişi başvuru yaptı.

Praktiker'e Fresh kardeş!

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren projesinde standart 29 konut, T. Halk Bankası A.Ş. tüm Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları bugün başladı..

Praktiker mağazalaşmaya hız verdi!

Türkiye'de 21 mağazası bulunan Praktiker, 1,5 yıllık yeniden yapılanma sürecinin ardından mağazalaşmaya hız verdi. Şirket bu yıl 15 yeni mağaza açacak. Mağaza metrekarelerini de büyüten Praktiker, bin kişilik yeni istihdam sağlamayı planlıyor.

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Atakule GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar başlıklı 7.maddesinin yeni şekli ve şirketin merkez ve şubeleri başlıklı 3.maddesinin yeni şekli onaylandı. 

praktiker şubeleri Haberi

praktiker şubeleri

Ev geliştirme ve yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor


Praktiker Türkiye, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Praktiker Batman, 1000 metrekare büyüklüğüyle bölgenin yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Praktiker Batman, geniş ürün gamını uygun fiyatlarla Batman ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi sakinlerinin ayağına getirdi. Praktiker Batman, aynı zamanda Batman’daki ilk ve tek yapı marketi oldu.


Batman’ın en işlek caddelerinden biri olan Eflatun Caddesi üzerinde bulunan Praktiker’in açılışı Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu ve Praktiker Batman mağazası yatırımcısı Hikmet Celbek’in katıldığı törenle yapıldı. 


‘İlk başvuru Batman’dan geldi’


Açılışta konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, Batman mağazasının...