19 / 05 / 2024

Pratik Depo kargo depo

Pratik Depo kargo depo

Pratik Depo Kargo Depo projesi ile yepyeni bir hizmet sunuyor. Pratik Depo’nun yeni hizmeti Kargo Depo ile küçük eşyalarınızı güvenle depolayabilir, aylık sadece 4, 99 TL ödeyerek bu hizmetten faydalanabilirsiniz...

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi açıldı!

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi bugün 15 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aras Kargo, Austrian Post'un satın alma opsiyonunu reddetti!

Aras Kargo, Avusturyalı ortakları Austrian Post'un, şirketteki payını yüzde 25'ten yüzde 75'e çıkarmak için sundukları satın alma opsiyonunu reddetti.

Barankaya İnşaat'tan Halkpınar depo ihalesi açıklaması!

İzmir tramvay hattında çalışacak tren setleri için Halkapınar'da depo ve bakım alanı inşa ettirmek için yapılan ihaleyi kazanan Barankaya İnşaat'tan açıklama geldi.

Reysaş GYO, Adana 3. depo binasına iskan aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adana Sarıçam'daki 10 bin 790 metrekarelik 3. depo binasının yapı kullanma izin belgesini aldığını açıkladı.

Tapuda depo olarak görünen yerde işyeri açılır mı?

Kanunen apartmanda bazı işyerlerinin açılması muvafakatnameye bağlanırken, kimi işyerlerinin açılması ise muvafakatname alınsa dahi yasak oluyor. Peki, tapuda depo olarak görünen yerde işyeri açılır mı?

Reysaş GYO Çayırova Akse'deki deposunu Kolay Depo'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova'daki deposunu 3 yıllığına Kolay Depo'ya kiraladı. Firma 3 yılda yaklaşık 250 bin TL gelir elde edecek.

Batman'daki depo inşaatında vinç halatı koptu!

Batman'da depo inşaatındaki iş kazasında vinç halatı koptu, bir işçi öldü, Diğer işçi de dengesini kaybedip, inşaattan düşerek yaralandı.

Küçük mutfaklar için pratik çözümler!

Koçtaş, evini güzelleştirmek isteyen herkesin ilk adresi olmaya devam ediyor. Koçtaş’ta yer alan katlanır, pratik ve kolay taşınabilir ürünleri mutfağınıza uygun dekorasyon fikirlerinizle birleştirerek hayalinizdeki mutfağa sahip olabilirsiniz.

Şanlıurfa Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Avrupa Birliği'nden hibe desteği alan Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Giresun Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi mühürlenecek!

Yapımı tamamlanan Giresun’un Görele ilçesi Çavuşlu Beldesi sınırları içerisindeki Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi’nin Ordu Bölge İdare Mahkemesi’nin kararıyla mühürleneceği bildirildi.

TOKİ Antalya lojistik depo ve nizamiye binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

ZMZM İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Kargo İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZMZM İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Kargo İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.R.Abdul Ahad Abdul Samad tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, Merv Caddesi'nde kuruldu.

Esenlik Pratik Marketler 2. şubesini Malatya'da açtı!

Her ay bir şube sloganı ile yola çıkan Esenlik Pratik Marketler ikinci şubesini Sanayi bölgesine açtı. Açıolış kurdalesini kesen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ‘Esenlik şirketi, hem büyümeye, hem yatırımlarına devam ediyor.

Pratik Depo kargo depo Haberi

Pratik Depo kargo depo

Kullanılmayan eşyaların atıl olarak saklanmasına son veren ve modern hayatın yaşam alanlarını daraltan sıkıntılarına çözüm bulmak hedefiyle yola çıkan Pratik Depo, küçük eşyalarınızın depolanması için yeni bir hizmet sunuyor. Pratik Depo’nun yeni hizmeti Kargo Depo ile küçük eşyalarınızı güvenle depolayabilir, aylık sadece 4, 99 TL ödeyerek bu hizmetten faydalanabilirsiniz.


Yaşam alanlarımızda ‘bir gün ihtiyacım olur’ düşüncesiyle atmaya kıyamadığımız eşyaları Pratik Depo’nun yeni hizmeti Kargo Depo ile saklayabilir, aylık sadece 4,99 TL’ye kargo depoları oluşturabilirsiniz. Kargo Depo; eşyaları için yeterli alana sahip olmayan ve yaşam alanlarını daha verimli hale getirmek isteyen bireylere sunulan, 40 x 60 x 40 ebatlarındaki ayrıcalıklı bir depolama hizmeti olarak karşımıza çıkıyor.


Depolanan eşyalarınız için yüksek güvenlik tedbirleri!


Kargo Depo’da sakladığınız eşyaları 7/24 güvenlik kameralarıyla takip edilen depolarda, Yapı...