02 / 05 / 2024

prefabrik evler nasıl yapılır

prefabrik evler nasıl yapılır

Halk dilinde prefabrik ev diye bilinen ve deprem sonrası pek çok kez adını duyduğumuz ancak ne yazık ki tanımını yanlış bildiğimiz "Pratik Hazır Konut" evlere her geçen gün talep artıyor.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Ev almak isteyenlere müjde! Prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber geldi. Kampanyalı her bütçeye uygun 1+1 2+1, 3+1 prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Dubleks ev almak isteyenlere müjde: Dubleks Prefabrik Evler 671 bin 900 TL'den başlıyor!

Hemen teslim edilen prefabrik evler tek, iki katlı ve dubleks olarak inşa ediliyor. Dubleks ev almak isteyenlere müjde: Dubleks Prefabrik Evler 671 bin 900 TL'den başlıyor. İşte detaylar...  

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

İstanbul'da 6,4 milyon konutun 153 bini hayalet ev! Boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Konut sorunu gün geçtikçe derinleşirken, hayalet evler de sık sık gündem oluyor. Hayalet evler, kkonutta arz talep dengesizliği ve kira sorununun nedenlerinden biri. Peki boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

Prefabrik ev kaç yıl dayanır? Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadardır?

Prefabrik evler, betonarme evlere göre daha çabuk inşa edilmesi pek çok vatandaşın aklına bu yapılar dayanıklı mı, değil mi? sorusunu getiriyor. İşte bu konuda merak edilen yanıtlar ve detayları!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler hemen baksın! En ucuz prefabrik evler listelendi!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konu maliyet olmaktadır. Peki en ucuz prefabrik evler kaç TL’den başlıyor? İşte detaylar!

Prefabrik ev fiyatı düştü mü? Tek katlı prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik ev fiyatları ne kadardır? Prefabrik evlerin fiyatları metre farkına bağlı olarak değişmektedir. Peki “Tek katlı prefabrik evler ne kadardır?” İşte detaylar!

prefabrik evler nasıl yapılır Haberi

prefabrik evler nasıl yapılır

Tek bir konteyner mantığıyla tanıdığımız prefabrik evlerden lüks villalar yaratan firmalar mevcut. 


EN UYGUN SEÇENEK 


Tek katlı veya dubleks dizayn ettirebileceğiniz prefabrik evler istenilen mimaride oluşturulabildiği için malzeme türüne göre sıra dışı modeller olabiliyor. Biz uçuk mimariler yerine her keseye uygun standart konutları ve yapım aşamalarını incelemeye karar verdik. Arsanız var ve onu değerlendirmek istiyorsunuz. Arsanızın imarı önemli değil tarlada olabilir, yüzde 80 ticaride üzerine yapacağınız en uygun konut pratik hazır konut. Üstelik 1 aydan kısa sürede teslim edilebiliyor. 


ÜÇ HAFTA İÇİNDE HAZIR 


Standart kullanım içeriğine sahip 100 metrekare bir prefabrik fiyatını 20-26.000 TL aralığında bulmanız mümkün. Fiyat tamamen kaliteyle ve uygun mimariyle değişiyor. Önceden tasarlanmış bir mimari seçmeniz mümkün ya da penceresini, kapısını, odasını sizin planlayacağınız bir konutunuz da olabilir. Projeniz en...