03 / 05 / 2024

prefabrik konut nasıl yapılır

prefabrik konut nasıl yapılır

Hazır yapılar olarak nitelendirilen prefabrik konut nasıl yapılır, yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İstanbul’da 650 bin konut nasıl yenilenecek? Konut stoku 650 bin azalır, kiralık talebi 550 bin artarsa kiralar ne olur?

Cumhur İttifakı'nın İBB Adayı Murat Kurum, İstanbul'da 650 bin konutu yenileyeceklerini söyledi. Peki bu nasıl olacak? Gazeteci Ozan Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir? İşte 7 maddede konut sorununa çözüm!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi gün geçtikçe daha da derinleşiyor. Konut krizi, sosyal konut üretimi ile çözülebilir. Peki Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut yapılıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma sebep olduğu Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut inşa ediliyor.

Devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? Prefabrik ev kredisi nasıl alınır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak nasıl yaptıracağını bilemeyen vatandaşlar, devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte bu konuda merak edilenler!

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır?

Prefabrik yapılara dair pek çok tanım yapılmaktadır. Ancak tam olarak nasıl yapıldıklarına dair bazı kuşkular bulunmaktadır. İşte Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? sorularının yanıtı!

Prefabrik ev için izin gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır?

Prefabrik ev son zamanlarda çok fazla tercih edilen konut tiplerinden biri olmaya başladı. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır? Prefabrik ev için izin gerekir mi? şeklinde sorular soruyor.

TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır?

TOKİ Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum; açık satış yoluyla binlerce aileyi ev sahibi yapıyor. Peki, TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte başvuru şartları...

Depreme karşı yapılacak konut nasıl olmalı?

Bir deprem ülkesi olan Türkiye'de depreme karşı nasıl bir konut tipi geliştirilmesi gerektiği tam olarak belirlenememiş durumda. Özellikle kırsal kesimlerde, köylerde yapı türü yoksulluğu bulunuyor. Peki depreme karşı nasıl bir konut tipi geliştirilmeli? 

TOKİ 100 bin sosyal konut kura sonucu sorgulama nasıl yapılır?

2020’de TOKİ 100 bin sosyal konut kura çekilişi yapılacak. Vatandaşlar, kura sonuçlarını nasıl öğreneceği hakkında araştırmalar yapıyor. Peki, TOKİ 100 bin sosyal konut kura sonuçları sorgulama ve isim listesi sorgulama nasıl yapılır?

Konut kredisi nasıl alınır 2020?

Bankalarda kredi faizlerinin düşmesiyle birikimi olmayan ama ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredilerine yöneldi. Vatandaşlar konut kredisini nasıl alacakları hakkında araştırma yapıyor. Peki konut kredisi nasıl alınır?

prefabrik konut nasıl yapılır Haberi

prefabrik konut nasıl yapılır

Prefabrik konut nasıl yapılır?

Prefabrik konutlar, imarlı arsalar üzerine yapılıyor. Söz konusu yapılar, ses-ısı izolasyonu, yangın ve depreme dayanıklılığı bakımından uluslararası standart ölçülere göre hazırlanıyor.


Prefabrik konutlar, özellikleri bakımından ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor. Prefabrik konutların özellikleri aşağıda sıralanıyor.


Prefabrik konutların özellikleri

Kısa zamanda, hızlı ve çabuk yapılır. 

İmalat fabrikalarda yapılıp, montajı kısa sürede yerinde tamamlanıp teslim edilir. 

Çevreyi kirletmeden, tahribat yapmadan montajı tamamlanır. 

İsteğe göre değişik seçenekli malzemeler kullanılabilir.

Özel temel gerektirmez, verilen projeye uygun basit grobeton yeterli olur.  

İstenildiğinde sökülüp yere başka yere montajı yapılabilir. 

İsteğe göre özel tasarımlar, modern, estetik, yeni projeler üretilebilir. 

Vinç gerektirmez, ürünlerimiz hafif prefabrike yapılardır. 

Her türlü yerleşim ve kullanım amacına isteğe göre uygulanabilir.


Ancak, prefabrik ev yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunuyor. Bunlar arasında, prefabrik evin yapılacağı arsanın imar durumunun kontrol edilmesi...